[Mileii de aur] Sonia Ardelean (Outbox): Cel mai mult am apreciat pretextul inca unui party mare cu publicitari. Si ca au facut trofee pe bune

[Mileii de aur] Sonia Ardelean (Outbox): Cel mai mult am apreciat pretextul inca unui party mare cu publicitari. Si ca au facut trofee pe bune

Publicitatea buna vine uneori in pachete mici, care nici pana la noi nu ajung de fiecare data. De aceea, Mileul de Aur este un festival neoficial foarte binevenit care atesta ca marimea nu conteaza in advertisingul de zi cu zi, adica ala care chiar ajunge la consumatori zi de zi. Sonia Ardelean (Digital Copy la Outbox) si echipa au inscris la Mileul de Aur si au castigat pe unde au inscris. Surprinzator, pentru ca, la fel ca Sonia, toti ne gandeam ca oamenii isi vor vota propriile lucrari (*nope*).

La categoria ”Campanii de pus pe mileu”, Outbox au castigat un mileu frumos la subcategoria ”Facebook FTW” cu o postare a brandului Capricii si Delicii, plus Grand Prixul, cu un testimonial intitulat "Flexie Totala". Apoi, la ”Vizualuri de pus pe mileu”, au bifat-o pe-aia cu bannerele. Le vedeti pe toate 3 mai jos. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Outbox

Agentie independenta de digital marketing cu un portofoliu complet de solutii de comunicare online, de la strategie si creatie web pana la dezvoltare si promovare in mediul online. Cu o activitate concentrata in... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related