#CasaTikTok (ediția de vară) a reunit TikTok-erii pe lacul Snagov

#CasaTikTok (ediția de vară) a reunit TikTok-erii pe lacul Snagov

E platforma cu cea mai mare creștere din România
E capul de afiș în noul tip de de events și conferințe online
A devenit locul în care brandurile își mută atenția
E clar aplicația care lansează generația nouă de influenceri

Top creatorii din platforma TikTok, cei care au de la sute de mii de followers în sus și milioane de vizualizari, s-au reunit în #CasaTikTok.

Casa TikTok este un concept de întâlnire recurentă, aflat acum la ediția a 2-a, organizat într-un spațiu deschis de această dată, la WakeUp Snagov, având în vedere măsurile de distanțare socială impuse de perioada actuală.

Inițiat de SQUAD Influencers, agenția de Influential Marketing care are în comunitatea proprie content creatori din Instagram (micro influencers), TikTok (top audiențe) și Youtube, conceptul Casa TikTok a apărut din dorința de a oferi influencerilor din TikTok contexte noi de interacțiune și totodată oportunități de content creation.

De la wakeboard-ing, wakesurf-ing, stand up paddle board-ing, plimbări cu barca, până la sărituri în apă de pe ponton, influencerii au avut acces într-un mediul nou și dinamic pentru distracție, dar și pentru concepte de TikTok, sau postări narative de Instagram și vlog.

 

"Avem deja mai bine de un an de când credem puternic în TikTok și nu doar credem, ci chiar facem: ne implicam în campanii de brand nu doar în România ci regional, în Europa Centrală sau de Sud-Est, creștem comunităti de creatori din diverse nișe, organizam evenimente dedicate, interactionăm cu tot ce înseamnă în esență plurivalența TikTok: content platform, video meme generator, lansare și amplificare de muzică, short format vlog, advertisig powerhouse etc.

Evenimentul #CasaTikTok e doar una din manifestările noastre de consolidare a comunității TikTok din România, el alăturându-se unui alt proiect educativ, SQUAD Academy-care își propune să genereze educație de digital și bune practici pentru influenceri în relația acestora cu comunitățile proprii, agențiile și brandurile.

#CasaTikTok este, nu doar un eveniment cool per se, ci încă o dovadă de încredere și investiție din partea noastră în noul val de content creatori, practici de social media, cultură urbană, mix de comunicare.", a declarat Mih Lovin (partner SQUAD Influencers)

La #CasaTikTok, summer edition by the lake, au participat din rândul TikTokerilor: Ana Gum, Alex Trif, Tammy The Designer, Valerie Lungu, Ana Petcu, Gabriel MG, Dania Ninja Girl Draws, Ceanu, Ionescu Andrei, Valentin Popescu, Ines Stana, Matias Paul, dar și Andra Gogan.

SQUAD Influencers face parte dintr-un grup de agenții independente care mai cuprinde urmatoarele entități:
• Creative VR AR: studioul de tech care dezvoltă soluții de mixed realities, inclusiv filtre de AR pentru Instagram, TikTok, Snapchat
• L2.digital: agenția de strategie în digital și screen native content creation pentru Instagram si TikTok.
• PGM- agenția de events si BTL
• Tammy Studio - studioul de design și instalații artistice.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related