Casa TikTok a ajuns la ediția 4

Casa TikTok a ajuns la ediția 4

Creatori din TikTok, o casă cu ieșire pe lacul Snagov, workshop-uri susținute de brand-urile partenere, content generation și petreceri. E rezumatul ediției 4 de Casa TikTok, evenimentul organizat de SQUAD influencers pentru TikTokerii din comunitate. 

Ca de fiecare dată până acum, scopul principal al Casei TikTok a fost să genereze un get back together între influenceri și contexte noi pentru generat conținut. S-au adăugat oportunități de a prezența insights din aplicație, discuții pe strategii de comunicare în TikTok, interacțiune dintre talent manageri, brand-uri partenere și creatori. 

Alex Trif, Andi Constantin, Dominic, Ines Stana, Lorena Șerban, Renata Bota & Christian Balazs, Valerie Lungu, Valentin Popescu și Valentina Keiko au fost cei care timp de 4 zile au locuit în Casă TikTok. 

Fiecare dintre cele 4 zile de eveniment a fost axată pe diverse teme, având în unele zile și invitați din afara comunității SQUAD. Alexandra Stan, invitat în cadrul evenimentului în ziua 2, a prezentat creatorilor noua ei piesă “Kame Ha”, în colaborare cu “metahuman-ul” influencer virtual Ana Tobor, aflat tot în portofoliul SQUAD influencers. 

În zona de workshop, dar și ca vibe general de socializare, brand manageri de la L’Oreal, Pepsico și Samsung au venit să discute cu influencerii, să țină workshop-uri de marketing și să interacționeze într-un context nu work related pentru a consolida relația client-influencer. 

“Well…mă super bucură să văd că evenimentul Casa TikTok a crescut de la ediție la ediție. Avem mai multe zile, creatori noi în comunitate pe nișe diverse, mai mulți parteneri, concepte noi de workshops și panel de discuții. Mai mult decât până acum, discuțiile au o conotație de prospecție în viitor, nu doar de ancorare în trendurile momentului. Să remarc că există interes din partea influencerilor și a brand-urilor pentru un nou level de schimbare nu poate decât să ne bucure și să certifice că ne vedem și la edițiile următoare în Casă”, spune Mih Lovin, managing partner Squad Influencers.

SQUAD influencers, organizatorul Casa TikTok încă din 2020 este agenția de talent management care are în portofoliu creatori nativi în social media. Alături de CasaTikTok cu focus pe TikTok, SQUAD influencers a susținut și Creators Festival (fost InstaFestival), numitorul comun fiind mereu oferirea de context pentru manifestări creative.   

Partenerii Casa TikTok editia 4 au fost: Pepsi, Lay’s, Samsung, BDG (Bacardi & Martin), Nyx, Garnier, Maybelline, L’oreal, MagnaPharm România, Catena si Elefant.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related