[Retro Vibes] Amuly: M-am simtit foarte onorat sa reinterpretez o piesa cu un asa impact la timpul ei

[Retro Vibes] Amuly: M-am simtit foarte onorat sa reinterpretez o piesa cu un asa impact la timpul ei

Marea petrecere Pepsi Summer 2020 a inceput cu Smiley care canta Adeline si se termina tot cu Smiley, dar intr-o perspetica noua, diferita. Mai exact, inspiratia prin care antrena adolescenta acum multi ani, cand facea parte din Simplu si canta Oare stii. Amuly s-a intors in timp la aceasta piesa, simbol al adolescentilor acum aproape 20 de ani, si a reinterpretat-o pentru adolescentii din 2020. Oare stii a primit o viata noua la la Pepsi Retro Studio, incheind astfel o lista de reinterpretari surprinzatoare: de la Amintirile cantate de Feli si Dragostea din Tei reinterpretata de Mira, la Gasca mea in versiunea lui Lino Gold si, bineinteles, remake-ul Adeline facut de Smiley. 

Intr-un mini interviu IQads & Pepsi, Amuly povesteste cum a ales piesa Simplu pentru a-i da un ritm nou, artisul care l-a inspirat la inceput de drum si muzica, cea care conecteaza toate generatiile, intr-un mod simplu si autentic.  

 

Cum ai ales sa faci un remake dupa melodia aceasta

Am ajuns la aceasta piesa dand timpul inapoi si vizualizand perioada in care sora mea o asculta cu prietenele ei prin casa, eu fiind la o varsta destul de frageda. Am ales trupa Simplu cu piesa “Oare stii” fiindca pe vremea aceea era ceva foarte fresh pentru Romania.

 

Artistul preferat din trecut care te-a inspirat cel mai mult 

Un artist care m-a inspirat foarte mult in cariera mea a fost Dragonu. Urmand sa ma inspir de la oamenii cu care am ajuns sa lucrez.

 

Ce inseamna vibe-urile retro de vara pentru tine

Vibe-ul retro m-a adus inapoi in timp, simtindu-ma foarte onorat sa reinterpretez o piesa cu un asa impact la timpul ei.

 

Lucrul pe care-l faceai ca sa te distrezi in adolescenta si pe care il faci si acum

Singurul lucru pe care il faceam in adolescenta pentru a ma distra dar pe care il fac si acum este categoric ascultarea muzicii.

 

Cel mai retro-cool loc de mers vara cu prietenii

Pentru mine si prietenii mei, de departe Vama Veche.

Articolul face parte din seria [Retro Vibes] si aduce un manifest lucrurilor cool #SiIeriSiAzi. De la muzica pana la distractii cu prietenii, campania Pepsi Retro Studio sarbatoreste vibe-urile retro si le reinterpreteaza pe gustul tuturor generatiilor. Parte din gasca Pepsi sunt artisti precum Smiley, Mira, Lino Golden, dar si oamenii de la Sneaker Industry, alaturi de care s-au lansat piese muzicale si vestimentare de colectie. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related