[Retro Vibes] Feli și Amintirile de tot felul: primii fluturi in stomac, primul crush, primul sarut, libertate si mult dans liber

[Retro Vibes] Feli și Amintirile de tot felul: primii fluturi in stomac, primul crush, primul sarut, libertate si mult dans liber

Prima aniversare pe zoom, prima confidență pe video call, primele întâlniri de la distanță cu prietenii, prima petrecere de acasă. Lista cu premiere a avut multe intrări noi anul aceasta. Și oare ce ne vom aminti din această pandemie peste câțiva ani? De primele pâini făcute în casă, primele sărbători cu familia la telefon, anul în care am învățat cum să fim împreună, în ciuda limitelor de tot felul? Până la urmă, doar amintirile sunt cele care contează la final. Iar ele nu țin de fapte, ci doar de emoții. La Amintiri s-a întors și Feli. Un remake al melodiei celor de la 3Sud Est e foarte potrivită pentru vara asta si numai buna pentru marea petrecere Pepsi Retro Studio

Parcă și vara lui 2020 ar avea nevoie de un remake, pentru a nu ne mai da atâția fiori. Și dacă nu putem da nici skip și nici re-play, mai bine să încercăm să luăm ce e mai bun din ea și să o tranformăm într-o amintire cu zâmbet. Să o tranformăm într-o mare petrecere, la care oricine e binevenit.

Orice vară poate fi salvată cu dans, muzică bună și artiști care se joacă și experimentează, a demonstrat Pepsi Retro Studio. În campania Pepsi Summer 2020, brandul a invitat cele mai importante nume din muzica românească să tranforme ritmurile populare ale trecutului și să le aducă în prezent. Să dea astfel un vibe optimist și verii lui 2020. 

Smiley a ales melodia celor de la Timpuri Noi și a făcut iar România să cânte Adeline, Adelinaaaaa, la 12 ani de la apariția acestei piese, Mira a readus Ma-i-a hi și un Ma-i-a hu în viețile noastre, iar Feli a luat Amintirile care ne dau fiori și le-a dat un sens nou vara aceasta. 

Într-un mini-interviu pentru IQads, Feli povestește despre melodia cu care a ales să facă parte din Pepsi Summer 2020, dar si despre amintirile din adolescenta, vibe-urile retro si artistii care au inspirat-o la inceputul carierei.

 

Cum ai ales sa faci un remake după melodia Amintirile 

Mai intai am facut un top 5 al pieselor care mi-au marcat copilaria, apoi le-am ascultat cu atentie si suflet deschis si m-am uitat la videoclipurile lor, iar, la final, am simtit ca piesa celor de la 3Sud Est - Amintirile ar fi remake-ul perfect pentru vara 2020.

Am simtit ca ne vom bucura cu totii de o varianta actuala a unei piese care ne ajuta sa retraim cele mai frumoase vremuri si amintiri.

 

Artistul tau preferat din trecut care te-a inspirat cel mai mult 

Primul artist din Romania care a fost totodata si primul meu idol a fost Catalina Toma (ea este vocea de pe refrenul piesei Poveste fara sfarsit semnata BUG Mafia). Datorita ei am descoperit stilul POP - R’n’b si genul de piese lente cu nenumarate mesaje puternice, unele de “girl power”.

 

Ce inseamna vibe-urile retro de vara pentru tine

Vibe-urile retro aduc cu ele amintiri de tot felul: intoarcerea in adolescenta, primul sentiment de fluturi in stomac, primul crush, primul sarut, libertate si mult dans liber.

 

Lucrul pe care-l faceai ca sa te distrezi in adolescenta si pe care il faci si acum

Dansam si cantam in fata oglinzii. Asta fac si acum destul de des. Va recomand sa o faceti si voi! Aduce un sentiment mare de bucurie.

 

Cel mai retro-cool loc de mers vara cu prietenii

Eu nu am avut multe veri libere, am ales sa merg in concerte, pentru ca muzica e bucuria mea suprema. Totusi, recent am descoperit Vama Veche si a fost o experienta cool pentru mine. Astept sa ma intorc pentru cateva zile si anul viitor.

Articolul face parte din seria [Retro Vibes] și aduce un manifest lucrurilor cool #ȘiIeriȘiAzi. De la muzică până la distracții cu prietenii, campania Pepsi Retro Studio sărbătorește vibe-urile retro și le reinterpretează pe gustul tuturor generațiilor. Parte din gașca Pepsi sunt artiști precum Smiley, Mira, Lino Golden, dar și oamenii de la Sneaker Industry, alături de care s-au lansat piese muzicale și vestimentare de colecție. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related