[Retro Vibes] Lino Golden: Oriunde poate sa fie retro cool atata timp cat ai oamenii potriviti cu tine

[Retro Vibes] Lino Golden: Oriunde poate sa fie retro cool atata timp cat ai oamenii potriviti cu tine

Anul acesta a demonstrat-o cu prisosinta: poti trece peste orice alaturi de oamenii potriviti. Chiar si daca sunt la departare fizic, ei vor gasi mereu calea de a fi aproape de prietenii lor. Iar muzica, dansul si distractia de vara sunt metode bune de a tine gasca aproape, indiferent de generatie. Stii tu, gasca ta, aceea, care nu poate sa stea li-nis-ti-ta. Nici-o-clipa. Toti avem gastile si triburile noastre unde ne simtim acasa, unde putem face glume fara sa le explicam si ne putem arata adevarata personalitate, fara teama de a fi judecati sau alte preocupari pentru imaginea noastra. Prietenii si muzica sunt lucrurile cele mai importante care au supravietuit adolescentei. 

Si e bine ca vara asta am putut sa celebram adolescenta si sa cantam iar in cor pe niste versuri foarte cunoscute, datorita lui Lino Golden, care a reinterpretat celebra melodie Gasca mea, la Pepsi Retro Studio. La marea petrecere Pepsi Summer 2020, Smiley a cantat Adeline, Feli si-a adus aminte de Amintiri, Mira a adus o versiune noua Dragostei din Tei. Iar Lino Golden ne-a reamintit despre gastile cu care ne petreceam vara. Intr-un mini interviu IQads & Pepsi, Lino Golden povesteste despre verile de cand era copil, muzica si vibe-uri de vara. 

 

Cum ai ales sa faci un remake dupa Gasca mea

Melodia pe care am reinterpretat-o imi aduce aminte de momentele din copilarie. Imi place sa fiu mereu inconjurat de prieteni cu care am si o relatie foarte speciala de altfel si asa m-a dus cu gandul sa reinterpretez piesa “gasca mea”.

 

Artistul preferat din trecut care te-a inspirat cel mai mult 

Artistul meu preferat din trecut este 50 cent, printre multi altii m-a inspirat sa nu renunt niciodata chiar daca nu am un moment bun in cariera si nu totul merge cum vreau eu.

Sa reusesc sa-mi intrec conditia si sa fiu cea mai buna varianta a mea.

 

Ce inseamna vibe-urile retro de vara pentru tine

Vibe-urile retro de vara pentru mine sunt acele momente cand aud o piesa “retro” si ma duce cu gandul fix la perioada respectiva, cand vad un film retro sau pur si simplu ma duc cu gandul in “retro” cand incepe vara.

 

Lucrul pe care-l faceai ca sa te distrezi in adolescenta si pe care il faci si acum

In adolescenta ca sa ma distrez faceam fix aceleasi lucruri pe care le fac si acum pentru ca o sa raman un copil toata viata mea.

Sa fac muzica e cel mai distractiv lucru pentru mine.

 

Cel mai retro-cool loc de mers vara cu prietenii

Cel mai retro cool de mers vara cu prietenii este... oriunde. Oriunde poate sa fie retro cool atata timp cat ai oamenii potriviti cu tine.

Articolul face parte din seria [Retro Vibes] si aduce un manifest lucrurilor cool #SiIeriSiAzi. De la muzica pana la distractii cu prietenii, campania Pepsi Retro Studio sarbatoreste vibe-urile retro si le reinterpreteaza pe gustul tuturor generatiilor. Parte din gasca Pepsi sunt artisti precum Smiley, Mira, Lino Golden, dar si oamenii de la Sneaker Industry, alaturi de care s-au lansat piese muzicale si vestimentare de colectie. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Oameni

Sectiune



Branded


Related