[Netul salbatic] Florin Grozea: Cred că abia începem să realizăm cât de puternice sunt cuvintele "aruncate" în mediul public

[Netul salbatic] Florin Grozea: Cred că abia începem să realizăm cât de puternice sunt cuvintele "aruncate" în mediul public

Am început discuția cu Florin Grozea, fondatorul platformei de Influencer Marketing MOCAPP, de la principiul Peter Parker: ”with great power comes great responsibility”. Pare o replică desprinsă din discursul vreunui președinte american, deși provine din perioada Revoluției Franceze, dar e cunoscută mai bine ca îndemnul unchiului Ben, prin care îl pregătește pe Peter pentru viața de supererou. Și putem găsi multe situații din influencer marketing în metafora asta, de la cum se schimbă identitatea creatorilor de conținut în viața publică, până la influencerii care sar din brand în brand, așa cum sare Spiderman de pe o clădire, pe alta. Dar, dincolo de povești, realitatea industriei are nevoie de pragmatism:

Intra in contul tau sau creeaza-ti unul pentru a citi acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


2Performant

2Performant este prima platforma de marketing afiliat din Romania, care, prin intermediul tehnologiei dezvoltate, permite magazinelor online sa lucreze cu oricat de multi afiliati. Afiliatii sunt specialisti in... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

SectiuneBranded


Related