UNIVERSUM, împreună cu OMV Petrom, lansează Digital Olympians, primul campionat digital dedicat mediului corporate

UNIVERSUM, împreună cu OMV Petrom, lansează Digital Olympians, primul campionat digital dedicat mediului corporate

În luna septembrie, UNIVERSUM organizează, în parteneriat cu OMV Petrom, cel mai antrenant campionat digital adresat mediului corporate, în care vor fi implicate companii din România, iar începând din 2021, conceptul se extinde și la nivel internațional.

Campionatul denumit Digital Olympians se va desfășura online pe platforma MyConnector, transformată la începutul anului într-o platformă ideală pentru organizarea de evenimente online.

Prin Digital Olympians, UNIVERSUM își propune să demonstreze faptul că transformarea digitală oferă noi oportunități de a oferi angajaților sentimentul de apartenență la grup. De asemenea, printr-un eveniment digital, aceștia vor avea posibilitatea să întâlnească echipe din companii diferite, din confortul casei lor.

Activitățile alese pentru această cursă unică sunt The Infinite Loop și Quickfire Olympics. Două activități renumite din portofoliul UNIVERSUM, în cadrul cărora participanții trec printr-o serie de provocări de tip foto-video-trivia și diverse puzzle-uri de rezolvat în echipă. Aceste activități îmbină distracția, creativitatea, spiritul de echipă și comunicarea la distanță într-o formulă perfectă.

În luna mai, UNIVERSUM anunța deja primele schimbări pe care urma să le facă în modelul de business și produsele ce urmau a fi lansate pentru a răspunde noii realități din piață.

Două exemple de astfel de produse sunt Event Park Snagov, cel mai mare cinema drivein în aer liber de la momentul respectiv și aducerea în mediul digital a activităților de coeziune a echipelor. Activități care începând cu luna iulie au început să culeagă primele roade, culminând cu o activitate la care au participat în aceeași zi peste 600 de angajați ai aceleiași companii.

"Digital Olympians reprezintă pentru noi încă un pas important pe care îl facem în dezvoltarea activă a industriei de evenimente. Pentru a ne adapta noilor cerințe ale pieței, am construit aceste tipuri de activități online de echipă, ce urmăresc să readucă aceeași valoare și oportunități de dezvoltare companiilor și angajaților acestora, precum activitățile offline cu care au fost obișnuiți în trecut.
Anul acesta este cu siguranță cel mai provocator an pentru noi, însă și cel mai creativ, pentru că am reușit să facem o actualizare masivă a arhitecturii de evenimente, la o dimensiune cum nu ne-am fi așteptat. Am realizat încă o dată că în perioada de criză se nasc și cele mai mari oportunități. Așa au apărut: Event Park Snagov, Virtual Events, GOOD-FOOD.ro, Virtualized, Virtual Infinite Loop și Digital Olympians, cele mai noi  concepte dezvoltate de echipa noastră. Și nu ne vom opri aici. Vom continua să dezvoltăm permanent platforme și tehnologii care să ajute clienții, partenerii și întreg ecosistemul de agenții și furnizori din industria de evenimente să rămână activi și relevanți în noua realitate.
În cadrul Digital Olympians, încă de la prima ediție vom face un pas înainte de a susține inovația digitală în care s-au angrenat deja mai multe companii din mediul de business.", declară Cristian Hossu (Managing Partner, UNIVERSUM).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related