Digi închide „Gurile Rele” cu cele mai bune oferte de toamnă

Digi închide „Gurile Rele” cu cele mai bune oferte de toamnă

La început de toamnă, Digi deschide sezonul celor mai bune oferte cu campania „Gurile Rele” și aduce în atenția abonaților beneficiile de care se pot bucura dacă aleg serviciile de comunicații electronice fixe și mobile Digi. Iar când spunem „avantaje”, ne  referim atât la prețurile cu adevărat avantajoase pentru clienți, cât și la lipsa surprizelor neplăcute. Astfel, clienții Digi ni se pot alătura în campania de închidere a... gurilor rele.

Din 22 septembrie, de marți până duminică, clienții care aleg să contracteze un serviciu nou (internet fix, televiziune prin cablu sau satelit, respectiv abonament de telefonie mobilă) beneficiază de o reducere de 50% din valoarea abonamentului ales, pentru o perioadă de 6 luni. Oferta se aplică atât clienților noi, cât și celor existenți și este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DigiRomânia.ro și pe aplicația mobilă DigiRomania.

Toți clienții care doresc să beneficieze de această ofertă vor accesa site-ul DigiRomania.ro, având posibilitatea de a alege serviciile direct din pagina principală, unde va fi vizibilă această ofertă. Ca întotdeauna, abonarea este disponibilă complet online, inclusiv programarea instalării. Indiferent ce servicii alege să contracteze un client, prețul acestora va fi redus direct pe factură în primele 6 luni cu 50%.

Campania este valabilă în perioada 22 și 27 septembrie și este disponibilă exclusiv online pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 luni.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related