[Voci online] Ovidiu Vanghele: Din punct de vedere al doctrinei, am inventat eu una si dupa ea ma ghidez: doctrina anti-ursarie

[Voci online] Ovidiu Vanghele: Din punct de vedere al doctrinei, am inventat eu una si dupa ea ma ghidez: doctrina anti-ursarie

Pe Facebook, Ovidiu Vanghele nu pare sa aiba prea multe filtre puse, se exprima cum ii vine, scrie cu nerv si umor, reteta cu care ajunge usor la cei ce il urmaresc. Este lider de opinie si jurnalist independent. Brandul personal online nu este vreuna dintre preocuparile sale, se prezinta in mediul virtual cum este in realitate: coleric, fixist, serios cand vine vorba despre investigatiile sale de presa. Dar si mistocar cand atinge subiecte ale momentului sau aminteste despre diverse ”personaje” politice.

”Pentru mine, contul de Facebook este doar un mijloc prin care pot duce munca mea din zona jurnalismului independent la mai multa lume. Asta e scopul primordial al prezentei mele pe Facebook. Sigur ca, daca tot sint pe-aici, unde sint multi dintre cunoscutii, amicii si prietenii mei de-o viata, am dat-o si pe lai-lai, cum spunem noi, si asa acest scop primordial a ajuns ceva profund secundar”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related