Thinkdigital anunță un nou parteneriat internațional important: TikTok, pentru România

Thinkdigital anunță un nou parteneriat internațional important: TikTok, pentru România

Compania regională de media și comunicare digitală Thinkdigital a semnat un nou parteneriat cu platforma social media a momentului, TikTok.

În urma acestui nou parteneriat non-exclusiv, agențiile media partenere și clienții companiei din România vor avea acces direct la toate formatele și soluțiile avansate de advertising oferite de rețeaua social media care are deja în țara noastră peste 4.5 milioane de utilizatori, lunar, din care peste 2.6 milioane de utilizatori folosesc aplicația în fiecare zi.

Totodată, compania a lansat un pachet integrat de traininguri, în parteneriat cu platforma dedicată transformării digitale Upgrade 100 – prezentările fiind disponibile în limba română, gratuit, aici.

Noul parteneriat cu Bytedance, un player internațional major din spațiul digital, ne va permite să atingem audiențe mai greu accesibile în rețeaua de site-uri locale și din platformele social media consacrate, precum și să oferim partenerilor noștri de business prezența într-un nou univers media. Chiar dacă dominat mai ales de tineri, TikTok are în România cea mai matură audiență din lume, fapt care arată că publicul a așteptat un format social media de acest gen, dominat mai ales de divertisment”, spune Cristina Cucuiu, partener și general manager al Thinkdigital.

Thinkdigital este un digital media powerhouse, parte din grupul internațional TDG, fiind compania regională de media online a grupului care acoperă, de la București, întreaga regiune.

Pe lângă statutul de Marketing Partner Facebook și Google Partner, compania operează ca reprezentant de advertising al TripAdvisor și partener regional Euronews, dar și ca operator al unei importante rețele de websiteuri premium locale, fiind o companie cu expertiză avansată în operarea SATI DMP.

Respectându-și tradiția de peste 10 ani în care a lansat produse noi încă dinainte ca acestea să devină main-stream, Thinkdigital a mai lansat și le oferă clienților și agențiilor partenere începând de la începutul acestui an și prima rețea de podcasting / digital audio advertising din România.

TDG are peste 200 de angajați, în mai multe țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord (MENA), și cuprinde și alte 3 companii: Project Agora (programmatic advertising), Tailwind (adtech / martech) și Forestview (performance marketing).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related