Două noi proiecte neconvenționale, Running Heroes și Urban Sunset, se alătură rețelei Thinkdigital

Două noi proiecte neconvenționale, Running Heroes și Urban Sunset, se alătură rețelei Thinkdigital

Rețeaua de publicitate digitală operată de Thinkdigital în România susține în continuare proiecte neconvenționale și antreprenori care propun concepte noi, originale, dincolo de „tradiționalele” site-uri.

După lansarea primului proiect de audio product placement via Murdar și a primei rețele de podcasturi din România, printre cele mai noi proiecte out-of-the-box care se alătură rețelei se numără Running Heroes și Urban Sunsets.

 

Credem că într-o piață dominată de zgomotul din social media globală pe de o parte și clickbait și fake news într-o bună parte din media locală, proiectele care încearcă drumuri nebătătorite și adună audiențe semnificative de calitate, formate mai ales din very early adopters, merită și atenția noastră și a advertiserilor care doresc o poziționare specială”, explică Iuliana Ghiorghiță, media strategy director Thinkdigital.

 

RUNNING HEROES e un concept global, o aplicație cu peste 600.000 de membri, dedicată iubitorilor de sport ce include evenimente virtuale, articole specializate, curse, provocări, premii și alte instrumente de tip social networking și gamification.

Aplicația s-a lansat și în România recent sub managementul Kick Off Events – organizatori ai unor competiții cunoscute precum The Color Run sau B2Run - și are deja peste 4.000 de membri activi.

URBAN SUNSETS are misiunea de a oferi entertainment de calitate în muzică, literatură și fotografie. Proiectul e susținut de personalități în domeniile lor precum Bogdan Strătulă, Marius Chivu, Mihai Dinu, Alex Ciucă sau Andra Nicula. Proiectul are deja circa 15.000 de ascultători fideli și o comunitate social media care se apropie de 30.000 de oameni.

Ambele proiecte pot fi contractate via Thinkdigital și beneficiază de toate sinergiile rețelei media operate de companie precum și de toate serviciile agenției de comunicare care operează sub același brand.

Thinkdigital este un digital media powerhouse, parte din grupul internațional TDG, fiind compania regională de media online a grupului care acoperă, de la București, întreaga regiune.

Pe lângă statutul de Marketing Partner Facebook, Google Partner și TikTok Local Partner compania operează ca reprezentant de advertising al TripAdvisor și partener regional Euronews, dar și ca operator al unei importante rețele de websiteuri premium locale, fiind o companie cu expertiză avansată în operarea SATI DMP, precum și compania care a lansat prima rețea de podcasting din România.

TDG are peste 200 de angajați, în mai multe țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord (MENA), și cuprinde și alte 3 companii: Project Agora (programmatic advertising), Tailwind (adtech / martech) și Forestview (performance marketing).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related