Agenția Kooperativa 2.0 primește certificatul de atestare națională AMCOR pentru oferirea de servicii profesionale de consultanță și training în marketing și vânzări

Agenția Kooperativa 2.0 primește certificatul de atestare națională AMCOR pentru oferirea de servicii profesionale de consultanță și training în marketing și vânzări

Începând cu luna octombrie, agenția de comunicare integrată Kooperativa 2.0 a fost inclusă pe lista agențiilor certificate de către Asociația Consultanților în Management din România (AMCOR) pentru oferirea de servicii profesionale de consultanță și trainining în marketing și vânzări.

Serviciile de consultanță și training fac parte dintr-o serie amplă de inițiative care au scopul de a îmbunătăți activitatea brandurilor cu care agenția Kooperativa 2.0 colaborează, optimizând în acest fel soluțiile pentru realizarea și implementarea strategiilor de promovare pe termen lung. Sesiunile de consultanță au rolul de a dezvolta cunoștințele pentru o mai bună înțelegere a campaniilor de comunicare și marketing, precum și a instrumentelor folosite, în contextul unui ere digitale care oferă tot mai multe metode și strategii de promovare și dezvoltare pentru businessuri.

Kooperativa 2.0 a primit certificatul de atestare națională AMCOR pentru consultanță și training în domeniile marketing și vânzări pentru sectoarele de activitate industrie, agricultură și servicii. Astfel, atestarea oferită de AMCOR reprezintă încă o garanție pentru bunele practici respectate de agenția de comunicare integrată în desfășurarea activității, obligându-se să urmeze și să respecte continuu Codul Etic al profesiei de consultant în management, marketing și vânzări.

 

Kooperativa 2.0 este o agenție de Social Media, PR și Marketing Digital înființată în 2012 de antreprenori cu experiență de peste 10 ani în online. După mai bine de 8 ani și cu o echipă de peste 25 de angajați, Kooperativa 2.0 este în prezent o agenție full-service capabilă să ofere cu resurse proprii toate nevoile de comunicare și promovare pentru branduri locale și internaționale.

Expertiza agenției include administrarea conturilor de social media, promovare prin reclame PPC (Pay-per-Click), consultanță și strategii de comunicare și relații publice, media relations și media buying, organizare de evenimente, campanii de influencer marketing, creare de conținut (comunicate, articole, newsletter), servicii UX/UI Design, mentenanță site-uri, design grafic, sesiuni foto, creație video, dar și workshop-uri și cursuri de social media pentru companii.

De-a lungul anilor, Kooperativa 2.0 a fost desemnată drept cea mai vizibilă Agenție Digitală în online în 2016 potrivit Zelist Industries și pe locul 3 în ”Top 10 agenții care au lucrat cu bloggerii”, conform Digital Report 2017 realizat de Revista Biz.

 

Asociația Consultanților în Management din România activează din anul 1990 și reunește firme de consultanță și training în management, dar și persoane fizice autorizate care prestează servicii de consultanță în management pentru clienții lor. Astfel, asociația are misiunea de a aduce valoare adăugată membrilor săi prin promovarea unui climat de profesionalism și etică pe piața de consultanță și management din România. AMCOR este singura asociație română care este membru deplin al FEACO – Federația Europeană a Asociațiilor de Consultanță și al ICMCI – Consiliul Internațional al Institutelor de Consultanță în Management, obiectivul său principal fiind de a asista Asociațiile Naționale în promovarea și dezvoltarea profesiei și reprezentarea acesteia în relațiile cu Instituțiile Europene.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related