[Cupa Agentiilor la Gaming] Ionut Resnoveanu: Au fost foarte disputate si echilibrate meciurile din optimi sau sferturi

[Cupa Agentiilor la Gaming] Ionut Resnoveanu: Au fost foarte disputate si echilibrate meciurile din optimi sau sferturi

Cand a auzit de Cupa Agentiilor la Gaming de la o colega, Ionut Resnoveanu a glumit si a zis ca ar castiga usor competitia. Apoi a trecut pe modul serios, s-a inscris, a jucat aprig si iata ca a ajuns in semifinale la Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation, un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads. Meciurile au fost antrenante, suspansul virtual de asemenea:

In sferturi, a fost foarte greu primul meci, cred ca eram condus la un moment dat cu 5-1, dar s-a terminat pana la urma 5-3, iar in urmatoarele 2 meciuri m-am concentrat mult mai bine, si le-am castigat.

Ionut joaca Fifa din 1998 si a testat absolut toate versiunile jocului. La inceput, nu voia sa cumpere Fifa 21, ca sa nu fie distras de la un proiect important, dar nu a rezistat si l-a luat la 2-3 zile de cand a aparut. De altfel, experienta cu Fifa si pasiunea pentru fotbal, care a inceput in copilarie, l-au adus pana in aceasta etapa a competitiei. Ii uram succes in semifinale si il indemnam sa ne povesteasca in randurile de mai jos despre istoria lui de gamer:

 

Cum te-ai hotărât să te înscrii în Cupa Agențiilor la Gaming 

O colega de la birou a postat articolul despre turneu, am glumit atunci, am zis ca daca m-as inscrie, as castiga lejer campionatul. Dupa cateva zile, am dat iar de articol, si am zis sa incerc. Acum, clar, trebuie sa ma tin de promisiune.

 

Cum a fost competitia pana acum

In grupe, meciurile au decurs foarte bine, am castigat toate partidele. In fazele eliminatorii, se joaca cel mai bun din 3 meciuri, iar in optimi, a fost atat de echilibrat, in cat a fost nevoie de 5 meciuri sa trec mai departe. In sferturi, a fost foarte greu primul meci, cred ca eram condus la un moment dat cu 5-1, dar s-a terminat pana la urma 5-3, iar in urmatoarele 2 meciuri m-am concentrat mult mai bine, si le-am castigat.

 

Surprizele competitiei

Sincer, dupa ce m-am inscris, au fost la birou cateva zile super aglomerate, incat am si uitat de concurs. Cand am primit email-ul de confirmare, totul era pus la punct, grupele, meciurile, pot sa spun ca a fost o supriza foarte placuta.

 

Atu-urile care te-au adus aici

Cred ca anii de Fifa jucati in trecut :)), dar pot sa zic si norocul. Au fost foarte disputate si echilibrate meciurile din optimi sau sferturi. Puteau la fel de bine si adversarii sa mearga mai departe.

 

Experienta de gamer

Primul joc pe PC a fost NFS 2, era perioada cand aparusera salile de jocuri. Se deschisese una chiar langa scoala, iar dupa ore, toti eram acolo. Fifa ma joc de la Fifa 98, cred ca am jucat absolut toate versiunile ulterioare. 

Acum mai joc doar Fifa, dar nu o fac in fiecare zi, de cele mai multe ori in weekend. In timpul saptamanii nu mai am asa mult timp. Am in PS destul de multe jocuri, dar foarte rar intru in ele.

 

Cum au evoluat jocurile video

O evolutie destul de mare o vad la jocurile de pe telefon, sunt jocuri la fel de complexe precum cele de pe PC. Un exemplu ar fi PUBG Mobile, un joc cu sute de milioane de utilizatori, ceea ce mi se pare impresionant.

 

Experienta cu Fifa 21

Sincer, nu am vrut sa il cumpar chiar de la inceput, am niste proiecte personale de la care nu am vrut sa fiu distras, dar nu am rezistat. L-am cumparat la 2-3 zile dupa lansarea oficiala. Mi-a lasat o impresie destul de buna.

 

Pasiunea pentru fotbal

Joc fotbal saptamanal, cu colegii de la birou, rar se intampla sa ratam vreo partida. Echipa mea favorita este Rapid, de mic copil tin cu ei. Recunosc ca mi-a fost putin cam greu, deoarece toti prietenii mei erau stelisti si ma certam toata ziua cu ei.

 

Cum te-au ajutat backgroundul si jobul in aceasta competitie

Organizam si noi la birou din cand in cand astfel de turnee, pot sa zic ca am niste colegi foarte competitivi. De 1-2 ori pe an, avem chiar si un eveniment dedicat gaming-ului, se numeste Bloggers Arena. Este dedicat bloggerilor sau cititorilor de blog, unde au loc diferite intreceri (jocuri pe pc, console, telefon,  board games), cele mai disputate fiind turneele de FIFA si Counter-Strike (le-am castigat pe ambele).

 

Cum te-ai antrenat

Nu am avut timp sa ma antrenez prea mult, mereu am jucat direct meciurile. Totusi pentru aceste jocuri finale trebuie sa ma pregatesc destul de bine, sunt sigur ca or sa fie foarte grele.

 

Cu ce sperante si temeri mergi in semifinale

As vrea sa ajung cel putin in finala. Ajuns acolo, se poate intampla orice, dar sunt multumit ca am ajuns si pana aici. Au fost foarte frumoase meciurile, iar adversarilor le urez mult succes!

Reamintim desfăsurarea competitiei

  • Concurentii isi vor demonstra talentele la FIFA Online Friendlies, iar jocul se va defasura pe consola PlayStation 4, editia FIFA 21.
  • Evenimentul va avea loc exclusiv online, iar etapele finale ale competitiei se vor transmite live prin streaming, durata unei partide fiind de 12 minute.
  • Perioada de derulare a Competitiei este 4-16 noiembrie
  • Prima runda a competitiei s-a desfasurat in grupe in zilele de 4, 5 si 6 noiembrie.
  • Cei mai buni 16 jucatori au trecut mai departe in optimi si sferturi. 
  • Urmeaza semifinalele, meciurile care se vor desfasura in formatul BO3 (Best of 3)
  • Finala se va desfasura in formatul BO5 (Best of 5)
  • Jocurile din competie sunt programate spre sfarsitul programului de lucru, incepand cu ora 18:00. In zilele de sambata si duminica nu vom juca.

* This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors

Despre Cupa Agentiilor la Gaming

Cupa Agentiilor la Gaming este competitia de gaming pentru creativi, oameni de marketing si productie, fie ca lucreaza in agentie, companie sau sunt freelanceri.

Partenerii de joc ai editiei FIFA 21 sunt: PlayStation, Tazz by eMAG, SAMSARA, Lay's, Pepsi, Ursus, Jameson si Wanted.

Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation este un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related