[Cupa Agentiilor la Gaming] Razvan Badea: Am fost incantat sa dau peste adversari puternici, simtind si gustul infrangerii intr-unul din meciurile de inceput

[Cupa Agentiilor la Gaming] Razvan Badea: Am fost incantat sa dau peste adversari puternici, simtind si gustul infrangerii intr-unul din meciurile de inceput

Intalnirea lui Razvan Badea cu jocurile video s-a intamplat la mijlocul anilor ’90, cu celebrul joc Terminator si ‘casetele’ lui, unde alterna jocurile de actiune cu cele de sport si aventura. Apoi, in 1999, a jucat primul Fifa si nu a mai fost cale de intors. Cale de intors nu a fost nici la Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation, un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads. Razvan a ajuns in semifinalele turneului virtual.

Ma uit in spate si nu imi vine sa cred ca acum joc a 21-a editie consecutiva, nepunand la socoteala editiile intermediare de turnee finale. Putine exceptii si-au facut loc in repertoriul meu: Counter-Strike sau GTA fiind cele mai notorii.

Pana in pandemie, Razvan prefera totusi jocul de fotbal real, cu amicii. Acum tot ce a mai ramas este simulatorul virtual, spune el. Vorbim cu Razvan in randurile de mai jos despre jocuri video, fotbal, istoria lui de gamer si ce s-a intamplat pana acum la Cupa Agentiilor la Gaming.

 

Cum te-ai hotărât să te înscrii în Cupa Agențiilor la Gaming 

Am auzit de competitie de la prietenul meu, Alex, participant si el. Asa am hotarat sa ducem mai departe micul nostru 'duel' si la un nivel superior. Ne-am propus sa ne intalnim in fazele superioare.

 

Cum a fost competitia pana acum

Asa cum ma asteptam, nivelul a fost unul bun, ridicat. Am fost incantat sa dau peste adversari puternici, simtind si gustul infrangerii intr-unul din meciurile de inceput. Despre atmosfera pot sa spun ca a fost una relaxata dar si antrenanta, cu surprize presarate de-a lungul zilelor, iar meritul il au organizatorii, pe care ii felicit cu acest prilej.

Mi-ar fi placut ca mai multi colegi Happy sa treaca de faza grupelor. Spre surprinderea mea, nu s-a intamplat, ceea ce confirma nivelul ridicat despre care spuneam mai sus. 

 

Atu-urile care te-au adus aici

Imi place sa cred ca joc si reproduc fotbalul pe care il gandesc. Atuurile mele sunt echipa omogena si jocul conservator.

 

Experienta de gamer

Experienta mea de gamer incepe la mijlocul anilor ’90, cu celebrul joc Terminator si ‘casetele’ lui, unde alternam jocurile de actiune cu cele de sport si aventura. Din 1999 am jucat primul FIFA si n-a mai fost cale de intors. Ma uit in spate si nu imi vine sa cred ca acum joc a 21-a editie consecutiva, nepunand la socoteala editiile intermediare de turnee finale. Putine exceptii si-au facut loc in repertoriul meu: Counter-Strike sau GTA fiind cele mai notorii.

 

Ce joci acum

Pana la perioada pandemica, preferam oricand jocul de fotbal real, cu amicii. Acum tot ce a mai ramas este simulatorul virtual, pe care oricum il strecor cu greu printre activitatile de zi cu zi. Imi face placere sa mai am jocuri de antrenament cu prietenii mei.

 

Cum ti se pare ca au evoluat jocurile video 

Enorm. Aminteam mai sus de jocul meu de inceput, FIFA99, iar de atunci limita a fost cerul. Incepand de la grafica de joc, gameplay, mimica jucatorilor, mecanica de lovitura a mingii pentru diferiti jucatori, bucuria de la gol semnatura personala, micile semne particulare sau accesorii ale jucatorilor si terminand cu grafica de televiziune si bucuria sau coregrafia suporterilor. Toate acestea transpun un jucator intr-un alt plan, pot realiza, virtual, carierele visate de multi copii.

 

Experienta cu Fifa 21

Am reusit sa joc FIFA 21 la o saptamana dupa ce a aparut pe piata. Am constatat ca este, in mare masura, asemanator cu predecesorul sau, FIFA 20. O surpriza pentru mine a fost asezarea aparatorilor in teren, care m-a descumpanit putin la inceput.

 

Pasiunea pentru fotbal

Sunt microbist. Fotbalul e pasiunea mea. Am experimentat atatea care tin de fotbal si am atatea amintiri, incat as putea sa vorbesc multe ore in sir. Am fost telespectator, spectator, suporter, jucator, arbitru. Fiind un copil al '90-lor, am fost vrajit de performantele, anvergura si continuitatea Stelei Bucuresti. Port acelasi ‘microb’ si acum. Astept cu nerabdare revenirea suporterilor la stadion, mai ales acum, ca noul stadion Steaua e aproape gata. Sper ca anul acesta sa fie cu noroc si echipa sa promoveze in Liga2.

 

Cum te-au ajutat backgroundul si jobul in aceasta competitie

Background-ul meu profesional nu are legatura cu fotbalul sau gaming-ul, insa ceea ce tine aprinsa flacara pentru FIFA este pasiunea mea pentru fotbal.

 

Cum te-ai antrenat

Din cand in cand mai am meciuri de antrenament cu prietenii mei. Avem o competitie frumoasa intre noi.

 

Cu ce sperante si temeri mergi in semifinale

Intru in semifinale cu speranta ca voi face jocuri bune. Ma astept la meciuri echilibrate, de care sa ne bucuram atat eu cat si partenerul de joc.

Un mesaj pentru ceilalti concurenti: Sa primeze fair-play-ul, sa ne respectam reciproc, dar si regulamentul si SA CASTIGE CEL MAI BUN. BAFTA!

Reamintim desfăsurarea competitiei

  • Concurentii isi vor demonstra talentele la FIFA Online Friendlies, iar jocul se va defasura pe consola PlayStation 4, editia FIFA 21.
  • Evenimentul va avea loc exclusiv online, iar etapele finale ale competitiei se vor transmite live prin streaming, durata unei partide fiind de 12 minute.
  • Perioada de derulare a Competitiei este 4-16 noiembrie
  • Prima runda a competitiei s-a desfasurat in grupe in zilele de 4, 5 si 6 noiembrie.
  • Cei mai buni 16 jucatori au trecut mai departe in optimi si sferturi. 
  • Urmeaza semifinalele, meciurile care se vor desfasura in formatul BO3 (Best of 3)
  • Finala se va desfasura in formatul BO5 (Best of 5)
  • Jocurile din competie sunt programate spre sfarsitul programului de lucru, incepand cu ora 18:00. In zilele de sambata si duminica nu vom juca.

* This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors

Despre Cupa Agentiilor la Gaming

Cupa Agentiilor la Gaming este competitia de gaming pentru creativi, oameni de marketing si productie, fie ca lucreaza in agentie, companie sau sunt freelanceri.

Partenerii de joc ai editiei FIFA 21 sunt: PlayStation, Tazz by eMAG, SAMSARA, Lay's, Pepsi, Ursus, Jameson si Wanted.

Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation este un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Oameni

Sectiune



Branded


Related