Momentul pentru o nouă perspectivă. IQOS lansează IQOS 3 DUO Frosted Red în ediție limitată

Momentul pentru o nouă perspectivă. IQOS lansează IQOS 3 DUO Frosted Red în ediție limitată

Toamna este momentul când brandurile își surprind clienții cu produse noi sau oferte speciale. Și fac asta pentru a fi siguri că îi țin aproape, că pot conta pe ei în continuare.

Dacă în toamna lui 2019 IQOS a lansat dispozitivul 3 DUO, în această toamnă își surprind utilizatorii cu o ediție limitată a acestui dispozitiv – IQOS 3 DUO Frosted Red. Ediția limitată marchează un moment al schimbării – două anotimpuri cu nuanțe și stări diferite: roșu burgundy, specific toamnei, și albastru deschis, cu accente reci, metalice, care amintesc de iarnă, și invită utilizatorii adulți să experimenteze un univers senzorial, o nouă perspectivă în care fiecare detaliu se completează într-o armonie perfectă.

„Cu fiecare ediție limitată a dispozitivului IQOS încercăm să ne surprindem utilizatorii atât prin design, prin cromatică, precum și prin ideea din spatele acesteia. IQOS DUO 3 Frosted Red este un dispozitiv care face tranziția de la toamnă la iarnă din punctul de vedere al culorilor, lucru sugerat chiar de denumirea dată. Întotdeauna suntem atenți la detalii, la nevoile și sugestiile utilizatorilor noștri și, tocmai de aceea, ne-am dorit ca în această toamnă, să le oferim un dispozitiv nou care să îi însoțească în momentele speciale.” – Ruxandra Pașca, Director Development, Philip Morris România

Dispozitivul poate fi achiziționat din magazinele (inclusiv insulele și punctele de vânzare) IQOS și online pe iqos.ro începând cu 10 noiembrie.

IQOS 3 DUO Frosted Red completează lista edițiilor limitate ale dispozitivului IQOS din acest an: DUO Teal si  2.4+ Pink & Blue. Fiecare dintre aceste ediții limitate demonstrează atenția pe care IQOS o acordă utilizatorilor dispozitivului și preocuparea pentru nevoia acestora de a se bucura de un moment cu adevărat special.

IQOS nu este lipsit de riscuri și este destinat exclusiv fumătorilor adulți care altfel ar continua să fumeze.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related