Semifinalele Cupei Agentiilor la Gaming by PlayStation vor fi transmise LIVE pe Facebook in seara aceasta

Semifinalele Cupei Agentiilor la Gaming by PlayStation vor fi transmise LIVE pe Facebook in seara aceasta

La inceputul lui noiembrie, comunitatea creativa si-a desemnat cei mai de seama reprezentanti pentru a se infrunta pe stadioane virtuale la Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation, un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads. Meciuri grele s-au dus intre timp, s-au sarbatorit victorii dulci, s-au tratat infrangeri aprige, s-au aruncat controllere prin sufragerii, iar jucatorii au fost eliminati rand pe rand in faza grupelor, a optimilor si a sferturilor de finala.

Si asa au mai ramas patru participanti care se vor infrunta in seara aceasta in semifinale. De data aceasta, cei mai buni jucatori isi vor demonstra talentul si experienta in fata publicului. Semifinalele vor fi transmise LIVE pe Facebook, pe pagina IQads incepand cu ora 18.

 

Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation [ Live / Rec ]

 

SEMIFINALE >> S1: Alexandru Buga (Mercury360) VS Razvan Badea (Happy Advertising)

 

 

SEMIFINALE >> S2: Ionut Resnoveanu (Thecon) VS Sorin Dochian (Tazz by eMag)

 

 

 

Cei mai fotbalisti din marcom

Chiar si virtuala, intalnirea celor mai buni fotbalisti din industriile creative a fost intensa. Meciurile au fost grele si antrenante, dar dincolo de spiritul competitiv, participantii si-au dat si sansa sa se distreze si sa cunoasca colegi noi din domeniu. Cupa Agentiilor la Gaming a ajuns in penultima etapa. In seara aceasta au loc semifinalele care vor fi transmise Live pe Facebook de IQads. Din zeci de participanti pasionati de fotbal, veterani in gaming, au mai ramas patru.

Alexandru Buga (Mercury360), Razvan Badea (Happy Advertising), Ionut Resnoveanu (Thecon) si Sorin Dochian (Tazz by eMag) se vor infrunta in 3 meciuri, doi cate doi. Cei patru jucatori povestesc ca au dat peste adversari puternici, iar jocurile au fost echilibrate. 

 

Singurul joc pe care l-am jucat constant a fost FIFA. Daca imi aduc aminte bine, primul FIFA pe care l-am jucat a fost in 1998, la 7 ani. Cand am jucat prima data FIFA 21, am avut un soc. Simteam ca era prima oara cand tineam maneta in mana. Mi se pare atat de diferit pe partea de atac, dar cel mai mult partea de aparare, spune Alexandru Buga.

 

Nivelul a fost unul bun, ridicat. Am fost incantat sa dau peste adversari puternici, simtind si gustul infrangerii intr-unul din meciurile de inceput. Despre atmosfera pot sa spun ca a fost una relaxata dar si antrenanta, cu surprize presarate de-a lungul zilelor, iar meritul il au organizatorii, pe care ii felicit cu acest prilej, spune Razvan Badea.

 

In grupe, meciurile au decurs foarte bine, am castigat toate partidele. In fazele eliminatorii, se joaca cel mai bun din 3 meciuri, iar in optimi, a fost atat de echilibrat, in cat a fost nevoie de 5 meciuri sa trec mai departe. In sferturi, a fost foarte greu primul meci, cred ca eram condus la un moment dat cu 5-1, dar s-a terminat pana la urma 5-3, iar in urmatoarele 2 meciuri m-am concentrat mult mai bine, si le-am castigat, povesteste Ionut Resnoveanu

 

Pana acum pot spune ca am intalnit “virtual” persoane super de treaba. Cel mai greu a fost primul meci in care am avut emotii, am simtit o usoara presiune. Meciurile din grupe au fost relativ usoare, insa in Optimi si Sferturi am intalnit jucatori pregatiti din toate punctele de vedere, spune Sorin Dochian

 

Noi le uram succes celor patru participanti si speram la semifinale spectaculoase.
Sau, cum ar spune comentatorii de fotbal de la TV, sa faca o figura cat mai frumoasa si spectacol pe terenul virtual :)

 

Reamintim desfăsurarea competitiei

  • Concurentii isi vor demonstra talentele la FIFA Online Friendlies, iar jocul se va defasura pe consola PlayStation 4, editia FIFA 21.
  • Evenimentul va avea loc exclusiv online, iar etapele finale ale competitiei se vor transmite live prin streaming, durata unei partide fiind de 12 minute.
  • Perioada de derulare a Competitiei este 4-16 noiembrie
  • Prima runda a competitiei s-a desfasurat in grupe in zilele de 4, 5 si 6 noiembrie.
  • Cei mai buni 16 jucatori au trecut mai departe in optimi si sferturi. 
  • Urmeaza semifinalele, meciurile care se vor desfasura in formatul BO3 (Best of 3)
  • Finala se va desfasura in formatul BO5 (Best of 5)
  • Jocurile din competie sunt programate spre sfarsitul programului de lucru, incepand cu ora 18:00. In zilele de sambata si duminica nu vom juca.

* This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors

Despre Cupa Agentiilor la Gaming

Cupa Agentiilor la Gaming este competitia de gaming pentru creativi, oameni de marketing si productie, fie ca lucreaza in agentie, companie sau sunt freelanceri.

Partenerii de joc ai editiei FIFA 21 sunt: PlayStation, Tazz by eMAG, SAMSARA, Lay's, Pepsi, Ursus, Jameson si Wanted.

Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation este un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related