[Ad Music] Cristiana Petre: Pune Billie Eilish sau un Kanye pe orice și lumea se va uita. Dar asta nu înseamnă că tot ce e comercial se va pupa cu brandul tău

[Ad Music] Cristiana Petre: Pune Billie Eilish sau un Kanye pe orice și lumea se va uita. Dar asta nu înseamnă că tot ce e comercial se va pupa cu brandul tău

Ce vremuri trăim, să avem Metallica ca soundtrack, pe un spot românesc, e vorba de #noifacemunspital și piesa Unforgiven. Ăsta chiar e un breakthrough, cu o super încărcătură emoțională, după cum spune și Cristiana Petre, Senior Copywriter Saatchi & Saatchi + The Geeks.

Pe timpul pandemiei, bugetele de muzică au mai scăzut și creativii din agenții au fost nevoiți să se reinventeze, în același timp muzica de librărie e în continuare tool-ul folosit cel mai des, mai ales când deadline-ul strâns o cere. Cristiana spune că nu putem vorbi de un trend audio pe reclamele de la noi, ideea fiind că orice e pe val va prinde oricum. Cert e că oricăte briefuri cu specificația „nu prea avem buget pentru muzică” ar veni, căutarea pentru un soundtrack care să-ți rezolve spotul nu va înceta, ne asigură Cristiana.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related