Primul concert VUNK exclusiv online transmis prin live streaming în vehiculele Renault ZOE

Primul concert VUNK exclusiv online transmis prin live streaming în vehiculele Renault ZOE

Renault România a organizat un eveniment cu totul special, care a ținut cont de toate restricțiile și măsurile de protecție impuse de autorități, având în vedere contextul actual. Invitații s-au aflat în locații diferite, însă au fost conectați audio și video, bucurându-se de aceeași experiență electrizantă...de la distanță, fiecare în mașina sa, un vehicul Renault ZOE pus la dispoziție de serviciul de car sharing Spark.

“Într-o perioadă în care ne este din ce în ce mai dor de cei dragi și de momentele memorabile pe care le trăiam în fiecare an, am dorit să le oferim invitaților un concert electrizant marca Renault ZOE pentru a le arăta că și în 2020 poți să îți iei energie 100% pozitivă! Concertul VUNK transmis prin live streaming în vehiculele Renault ZOE puse la dispoziție de partenerul nostru, SPARK, ne-a arătat că putem trăi clipe frumoase în care să fim interconectați, chiar și online!” a declarat Elena Apostol (director comunicare externă Renault România).

 

Astfel, Renault ZOE a arătat că la finele acestui an, chiar dacă bateriile tuturor se apropie de limita de jos și toți funcționăm pe battery saving mode, trebuie să încheiem 2020 cum trebuie. ‘’Low energy’’ poate fi starea generală  momentului, dar întotdeauna sunt soluții pentru a ne încărca cu energie.

Vedetele și influencerii invitați la eveniment, fiecare la volanul unui Renault ZOE, s-au încărcat cu energie și au avut și un moment surpriză pentru a aduce nivelul de încărcare la 100%: un concert VUNK exclusiv pentru ei! Evenimentul a avut două componente principale: un drive test cu Renault ZOE în București, către destinații electrizante și un concert inedit ce a avut loc în momentul în care invitații au ajuns în locurile lor preferate.

În colaborare cu serviciul de car sharing Spark, fiecare invitat a avut parte de propriul Renault ZOE. Cei 10 au fost conectați prin live streaming cu celelalte mașini, dar și cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, și chitaristul Gabriel Maga. Și pentru ca petrecerea să fie cât mai interactivă, chiar dacă invitații s-au aflat la distanță unii de ceilalți, în fiecare vehicul au fost așteptați de kit-uri electrizante pentru a se bucura de concertul exclusiv!

Evenimentul inedit a fost organizat de agenția de comunicare Republika pentru Renault România, în colaborare cu serviciul de car sharing SPARK.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

SectiuneBranded


Related