[2020. Ghid de supravietuire] Mugur Patrascu: E prea multa alintatura in jur despre cat de grele si oribile sunt lucrurile

[2020. Ghid de supravietuire] Mugur Patrascu: E prea multa alintatura in jur despre cat de grele si oribile sunt lucrurile

Nu a fost greu, crede Mugur Patrascu, Founder Screen Native. A fost diferit. O ocazie buna sa vezi pe viu cum o ia razna lumea, ca intr-un reality show global. Sa-i vedem pe oameni asa cum sunt, spune Mugur si isi pune ochelarii roz: "cam irationali, prea comozi, cu senzatia ca sunt centrul universului, plini de propria persoana si de pareri, creduli, militanti intru ce cred, inflexibili si extrem de vocali cand le este frica". Oarecum previzibil, Mugur nu a invatat sa faca banana bread anul acesta. Dar nici mizantrop nu e, oricum ar parea titlul acestui articol. 

Pandemia asta ar trebui sa ne ajute sa schimbam putin canalul, sa trecem din fake, virtual si aspirational, in normal, real si autentic, sa nu mai credem “balivernele” care ni se servesc in jurul nostru, asa cum ne spune maestrul Bahoi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Screen Native

Nu mai exista medii, exista doar ecrane si povestea continua care le leaga.Ecranele ne deschid lumea si ne conditioneaza accesul.Cine intelege si poate sa vada viata oamenilor in legatura si in trecerea fireasca de... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related