Ina Isbasescu: Una din cele mai mari capcane pentru designeri este aceea de a se crede mai destepti decat consumatorii lor

Ina Isbasescu: Una din cele mai mari capcane pentru designeri este aceea de a se crede mai destepti decat consumatorii lor

Talentul, creativitatea, dar si curajul de a avea un business in Romania, se mostenesc. Aflam din istoria personala a designerului Ina Isbasescu, ai carei strabunici au fost antreprenori inainte de comunism. Ina a creat prima colectie pentru brandul INAIS in urma cu 4 ani, iar pana atunci a facut costume de teatru, de film si a fost stilist la Pro TV.

Munceste din al doilea an de facultate, iar combinatia dintre studiu si lucru a ajutat-o sa isi inteleaga mai bine meseria si sa o practice temeinic. Mai ales ca, ceea ce invata la cursuri, nu prea avea mare legatura cu practica. Din studiu nu s-a oprit nici acum, este un proces continuu in creatie, iar cel mai dificil gaseste inca atingerea echilibrului intre a lasa in urma o greseala si a merge mai departe cu folos.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related