Huawei Experience Quest: o campanie dedicată tuturor consumatorilor cu premii atractive de sărbători

Huawei Experience Quest: o campanie dedicată tuturor consumatorilor cu premii atractive de sărbători

Huawei Consumer BG a lansat o nouă provocare online și offline pentru pasionații de tehnologie, punând la bătaie trei produse premium recent lansate pe piața din România: căștile vârf de gamă HUAWEI FreeBuds Pro, smartwatch-ul HUAWEI Watch GT 2 Pro și cel mai recent și performant smartphone vârf de gamă HUAWEI Mate 40 Pro.

Urmărește-i pe Lidia Buble, Andreea Remețan și Dani Oțil pe Instagram, fii atent la indicii, mergi în Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City și poți intra în posesia unuia dintre cele mai performante produse din portofoliul Huawei!

Vrei să participi la Huawei Experience Quest?
Aici sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi!

Primul și cel mai important pas este să îi urmărești pe Lidia Buble, Andreea Remețan și Dani Oțil pe Instagram și să colectezi indiciile pe care aceștia le vor împărtăși cu comunitățile lor de urmăritori. Cu cât vei aduna mai multe indicii, cu atât vei fi mai aproape de a descifra codul secret prin care pot fi câștigate premiile ultraperformante oferite de Huawei.

Campania se desfășoară în perioada 30 noiembrie – 31 decembrie. În aceste săptămâni, cei trei influenceri vor divulga diverse indicii pe care tu trebuie să le pui cap la cap pentru a descoperi cifrul secret.

Crezi că ai descifrat codul Huawei Experience Quest? Atunci te așteptăm să îl încerci în magazinul Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City.

 

Ce produse Huawei sunt puse la bătaie?

  • HUAWEI Freebuds Pro, noile căști Huawei cu tehnologie True Wireless Stereo (TWS), oferă un design rafinat, o calitate excelentă a sunetului și confort de lungă durată, alături de o tehnologie inovatoare și unică de anulare activă a zgomotului, care îi va încânta, cu siguranță, pe consumatorii moderni.

 

  • HUAWEI WATCH GT2 Pro este un smartwatch minimalist, confortabil și robust în același timp. Smartwatch-ul oferă peste 100 de moduri de activități sportive. Acestea includ moduri sportive noi precum schiul, schiul de fond, snowboarding-ul și golful. În scenariile de gestionare a sănătății, HUAWEI WATCH GT 2 Pro suportă monitorizarea ritmului cardiac pe 24 de ore, în repaus, notificări pentru ritm cardiac anormal, urmărirea științifică a somnului, monitorizarea stresului pe tot parcursul zilei și detectarea saturației oxigenului din sânge (SpO2).

 

  • HUAWEI Mate 40 Pro îmbină designul emblematic, tehnologia inovatoare și precizia. Designul fără compromisuri al ecranului HUAWEI 88° Horizon oferă un afișaj captivant într-un pachet compact. Telefonul surprinde prin calitatea ireproșabilă a camerelor, sistemul fiind proiectat împreună cu Leica pentru a oferi cea mai bună cameră posibilă și se bucură de inovații ale obiectivului cu unghi ultra larg, cameră principală puternică de înaltă definiție și teleobiectiv impresionant.

 Toate detaliile despre regulamentul concursului găsești aici.

Tot ce trebuie să faci acum este să îi urmărești pe Andreea Remețan, Lidia Buble și Dani Oțil pe conturile lor personale de Instagram și să fii cu ochii în patru după indiciile pe care aceștia le vor împărtăși cu comunitățile lor, iar premiile premium puse la bătaie de Huawei nu vor ezita să apară.
Mult succes!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related