[Art & Magic] Tuan Nini: Vad mai mult artivism acum, mai multa atentie de acordat unor subiecte socio-politice stringente

[Art & Magic] Tuan Nini: Vad mai mult artivism acum, mai multa atentie de acordat unor subiecte socio-politice stringente

Artista Tuan Nini spune ca nu prea ii place acest cuvant numit „inspiratie”. O preocupa, mai degraba, motivatia de a incepe un desen, pe care o asociaza cu inspiratia. Sunt perioade in care lipsa chefului si interesului de a crea ceva nou pun stapanire pe ea, iar pentru a ajunge la starea in care poate desena isi muta atentia spre natura, muzica, dans si scris. Este ca un soi de restart pe care si-l da pentru a se reintoarce cu forte proaspete la ilustratie.

„Un ilustrator nu trebuie sa uite ca rezultatul muncii noastre noastre creeaza bucurie si valoare – o bucurie sau o valoare care nu exista inainte sa punem noi creionul pe hartie. Spun asta pentru ca sunt zile in care activitatea noastra poate parea “tranzactionala”; si pentru ca si noi uitam uneori de “super-puterile” noastre”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related