Ziua Internațională a Copilului cu Cancer. În culisele cancerului

Ziua Internațională a Copilului cu Cancer. În culisele cancerului

Webinarul de azi a surprins poveștile a 5 tineri supraviețuitori de cancer, care după clipele dificile din perioada tratamentului și-au regăsit puterea de a se bucura de viața câștigată. De asemenea, în premieră am prezentat publicului video-ul despre evenimentul care reunește an de an sute de povești despre reușita asupra bolii, a tinerilor români supraviețuitori de cancer, membri Comunității Temerarii. 

 

În fiecare an, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului cu Cancer (15 februarie) Asociația Little People întreprinde o serie de acțiuni și demersuri care să aducă în atenția opiniei publice provocările complexe ale pacienților oncologici. Cea mai cunoscută campanie de solidaritate desfășurată de asociație an de an, este Zilele Bandanei.

Bandana este un simbol asociat unuia dintre cele mai grele și evidente momente ale experienței de luptă împotriva cancerului, pierderea părului, care atrage de cele mai multe ori stigmatizare în societatea noastră. A vorbi și a recunoaște povara fizică și mentală adusă de experiența de a avea cancer este doar începutul manifestării sprijinului pentru cei afectați.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related