Provocarea lui Eduard, președinte de bloc: Tu cum poți face lumea un loc mai bun?

Provocarea lui Eduard, președinte de bloc: Tu cum poți face lumea un loc mai bun?

După ce a descoperit legumele congelate de la Edenia și a înțeles că poate avea legume bogate în nutrienți fără a-și transforma casa în grădină, Eduard a revenit la sfârșitul lui 2020 cu o misiune mult mai mare: să facă lumea un loc mai bun, începând cu blocul lui. Astfel, fermierul urban a ajuns președinte de bloc.

Noul lui rol l-a pus în situații care mai de care mai interesante și amuzante, împărțite în cinci episoade, care au atras reacții pozitive din partea publicului. Mulți fani, vechi sau noi, și-au exprimat aprecierea și încurajarea față de Eduard, de intențiile sale, și față de întregul serial.

Așa că imediat cum a început anul, Eduard s-a apucat să pregătească un concurs pentru ei: TESTUL LUI EDUARD. Un test de personalitate, care oferă indicii despre cum ai putea salva lumea... (alături de Eduard), îți spune cu ce personaj din serial te asemeni cel mai mult și, mai mult decât atât, te înscrie automat într-un concurs cu premii care chiar salvează lumea (cum sunt măsuțele unicat de la MOTH, create din lemn reciclat).

În plus, Eduard a văzut că e cool să faci giveaway-uri pe Instagram. Așa că a făcut și el unul pe pagina de Instagram Edenia.foods, unde premiul e demn de toți cei care vor să facă lumea un loc mai bun. Dacă vrei să câștigi veioza upcycled de la Glom, te poți înscrie în concurs până pe 23 februarie.

 

Echipa Saatchi&Saatchi + The Geeks
Bogdan Costin – Creative Director
Teodora Ionică – Group Creative Director
Andreea Moise – Senior Art Director
Mădălina Stoica – Account Director
Ioana Brebu – Client Service Director
Vlad Petre – Managing Director

Echipa Starcom:
Daniela Eustafievici – Media Communication Manager
Teodora Tutunică – Media Performance Specialist
Cristian Nucă – Digital Planner
Adrian Vladuț - Media Communication Manager

Echipa Edenia
Oana Stîncel – Marketing Director
Camelia Manoil – Senior Brand Manager Edenia
Georgiana Modoran – Brand Manager Edenia

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related