[Ad List] Tot felul de supereroi

[Ad List] Tot felul de supereroi

Destul de incongruentă lista noastră cu publicități de azi, dar le păstrăm pe toate, ca în viață. Și cu umor, și cu lucruri super serioase și cu adevăruri incomode sau realități față de care nu știm cum să reacționăm. La fun & easy, avem căței cu probleme, soluții de la personaje cu superputeri și umor în slow motion cu victime de la Client Service.

Apoi trecem în cealaltă parte, în zona incomodă de care nu ne place să vorbim. Sunt spoturi despre alăptat, menstruație, durere, suferințe, fluide, dezordine emoțională. Reclame care nu folosesc metafore absurde, lichide albastre și zâmbet artificial de mamă proaspăt ieșită din fabrica cu prejudecăți. Video-urile acestea sunt despre femei reale, care au nevoie să fie auzite. La final, un proiect special despre  menstruație, realizat de Libresse: o serie de lucrări de artă care încearcă să arate durerea. Știți, durerea aceea din fiecare lună, durerea obișnuită, despre care nici nu mai are rost să vorbim. 

 

BBDO New York, Pedigree

 

Genesys, ONLYCH1LD

 

Mekanism, Frida

 

Don't Cry Wolf, Tangle Teezer

 

Essity, #Painstories

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related