Green Village sau evadarea în Deltă, departe de lumea dezlănțuită

Green Village sau evadarea în Deltă, departe de lumea dezlănțuită

Visăm la o vacanță de orice fel, la un loc în care să uităm de tot și să punem pe pauză lumea care se tot învârtește. Ne imaginăm că schimbăm decorul și evadăm, ne luăm lumea în cap. După un an de pandemie, presiunea și uzura își spun cuvântul. Avem impresia că suntem obligați la unele alegeri în detrimentul altora. În ultimul an, am renunțat treptat la toate lucrurile mai puțin esențiale, pentru a ne concentra pe sănătate și mersul înainte. Așa că avem o propunere extravagantă pentru primăvara aceasta. Extravagantă și necesară: un loc în care nu e nevoie să alegi. Este aproape, dar departe de lumea aglomerată și dezlănțuită, ascuns în inima naturii, unde te poți bucura de frumuseți sălbatice, dar și de confort, răsfăț și siguranță. Aici poți călători și explora, dar poți sta și asculta liniștea Deltei Dunării. Green Village Resort este locul ascuns în care toate alegerile sunt posibile: aventuri, descoperiri, natură, relaxare, peisaje unice, lux, evadare totală. 

 

Natură, lux și aventură

E multă nevoie de scenariul unei vacanțe posibile, în această perioadă, când pare că totul ne este interzis. Doar câteva zile, măcar, sau o săptămână, cu aventură în sălbăticie sau stat la soare, cu călătorii și descoperiri sau legănat în hamac, yoga și alergat pe plajă, citit pe ponton sau privit păsări rare. Chestia cea mai interesantă e că în locul acesta nu trebuie să alegi. La Green Village găsești intersecția cea mai potrivită dintre confort, răsfăț și ce are mai frumos Delta Dunării de oferit. 

Drumul până la Green Village începe cu o inițiere în frumusețea locului: plimbarea de-a lungul canalelor, până la resort este doar un teaser pentru experiența specială care va urma. Apoi, destinația în sine, nu este doar parte din natură, ci natura însăși. Arhitectura resortului păstrează specificul local, materialele sunt durabile și 100% ecologice, iar atmosfera, mereu autentică, îți taie răsuflarea. 

Posibilitățile de cazare sunt diverse și generoase, în funcție de vârstă, preocupări sau nevoi. Poți alege din 89 de camere confortabile - camere duble, fiecare cu o terasă primitoare, apartamente cu 2 și 3 camere și penthouse-uri cu vedere către lacurile și canalele Dunării. Vilele au livinguri confortabile si cotloane intime pentru recreere, mobilier din bambus și finisaje elegante, dar simple și naturale.

Există și o serie de pachete speciale avantajoase: de la vacanța de paște, la explorări de 3 zile, oferte pentru seniori sau vouchere cadou. Resortul este împărțit în trei zone.

Cea mai intimă zonă din resort, Egreta este liniștită şi destinată adulţilor. Aici sunt vilele 1 și 2, cu camere duble și penthouse-uri.

Între vile există o serie de facilități de relaxare, precum jacuzzi, Welcome Lounge, River Bar sau Bayside Fitness.

Stârcul alb este un mic și foarte divers cartier de căsuțe cu etaj, cochete, acoperite cu stuf, răcoroase. O zonă amplă, dar liniștită, unde locurile de cazare sunt parte naturală a peisajului din jur.

Chiar în mijloc este lacul natural, populat de fauna specifică, iar în jur canalele Dunării mărginesc resortul și pot fi privite de oriunde te-ai afla.

Zona Lebăda și Pelicanul este esența activă Green Village Resort. Aici sunt restaurantul, spa, piscina și multe alte posibilități de relaxare, aranjate astfel încît să fie protejată atmosfera de intimitate. Este cea mai activă zonă a resortului, locul principal de petrecere a timpului în aer liber.

Pontoanele și foișoarele mărginesc zona spre lacuri și oferă priveliști către frumusețea unică a Deltei. 

 

Excursii, pescuit, birdwatching

În Green Village Resort timpul se dilată, se transformă în oază, îți lasă răgazul să te bucuri de toate. Zilele petrecute aici devin amintiri speciale. Echipa Green Village pregătește în fiecare sezon o serie de activități interesante și experiențe unice. De la excursii în Delta Dunării, plimbări cu bicicleta, găsirea comorilor în satul Sfântu Gheorghe, la căutarea celei mai frumoase păsări pe salba de canale și lacuri din jurul Green Village Resort.

Poți merge la pescuit la marginea resortului, poți închiria caiace sau te poți relaxa în fața piscinei sau în grădina organică. Orice activitate ai alege sau oricum ai vrea să îți petreci timpul, cei de la recepție te așteaptă cu echipamentul potrivit.

Lista de propuneri continuă cu tir cu arcul, yoga pe lac, alergare pe plajă, birdwatching sau concursuri de fotbal sau volei pe plajă. La Green Village ai răgaz, poți respira în voie, fără presiunea de a bifa activități turistice, dar nu te plictisești. 

 

În Deltă, în siguranță

Echipa Green Village a luat toate măsurile de precauție și siguranță pentru ca oaspeții să se bucure cu adevărat de vacanță. 

Urmând recomandările Organizației Mondiale a Sănătății și normele emise de autoritățile locale de specialitate, în materie de igienă, Green Village realizat un protocol de măsuri împotriva virusului SARS-CoV-2, actualizat permanent: 

Distanțarea socială: Conceptul resortului e centrat pe pavilioane și se întinde pe o suprafață de peste 30.000 mp. Green Village este o locație izolată natural, împărțită în 3 zone de cazare, amplasate la distanță mare una de cealaltă, iar accesul în camere se efectuează din exterior, fără a fi necesară trecerea prin holuri comune.

Serviciile de la Restaurant&Braserie au fost adaptate, au fost rearanjate spaţiile dintre mese, iar echipa Green Village a creat o varietate de opţiuni de luat masa în privat, pe peluza din preajma restaurantelor, în foișoarele de lângă lac, la braserie etc.

Spațiile comune ale resortului, precum recepția, restaurantul, cinema-ul, spa-ul, sunt repartizate pe zone, la distanță semnificativă una de cealaltă.

 Transportul cu barca se va realiza în conformitate cu normele aflate în vigoare.

De asemenea, Green Village s-a adaptat noilor standarde de călătorie și oferă clienților un serviciu care permite planificarea din timp, a vacanțelor, fără grija pierderii investițiilor financiare. În parteneriat cu Eurolife FFH Asigurări, au dezvoltat o asigurare storno care are ca scop recuperarea sumelor plătite, în proporție de 90% din cheltuielile cu transportul, cazarea, experiențele sau orice alte sume achitate în avans, la Green Village sau în cazul unor evenimente neprevăzute, inclusiv diagnosticarea cu SARS-CoV-2.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related