Premieră: podcastul „Acasă la Măruță” simultan în „Trending” cu primele 2 episoade

Premieră: podcastul „Acasă la Măruță” simultan în „Trending” cu primele 2 episoade

Măruță a reușit să scoată pe piață un nou produs media de succes! Abia lansat, podcastul „Acasă la Măruță” a însumat peste 850 de mii de vizualizări pentru primele două episoade, ambele intrand in Top Trending Videos pe YouTube, în același timp. Este o peformanță în premieră pentru un nou canal de YouTube, creat recent de la zero.

Întrebări directe și atmosferă intimă au fost ingredientele pe care Cătălin Măruță le-a pus pentru a obține rețeta succesului acestui podcast. Interviurile pline de dezvăluiri în premieră cu Dorian Popa și Teo Trandafir au fost cele care au generat o reacție atât puternică din partea publicului. Sâmbătă, pe 20 martie, la ora 17.00, va fi publicat al treilea episod. Invitata lui Măruță va fi Cristina Ich, câștigătoarea premiului „Cel mai bun influencer român în 2020” la gala „E! People’s Choice Awards”.

 

"Le mulțumesc tuturor celor care s-au abonat, au dat share, like și au ascultat interviurile realizate de mine, m-au ajutat astfel să îmi reaprind pasiunea pentru radio. Promit să aduc în continuare în atenția publicului conținut valoros și interesant! Podcastul este abia la început”, a declarat Cătălin Măruță.

Măruță își așteaptă „acasă” prietenii, dar și pe persoanele pe care le admiră sau care îl intrigă. Astfel, realizatorul de televiziune cu peste 20 de ani de experiență stă de vorbă pe îndelete, uitând de trecerea timpului, cu invitații săi, iar interviurile pot fi ascultate și vizionate pe canalul YouTube sau pe platformele de streaming dedicat proiectului. Lui Măruță îi este alături, atât în spatele camerelor, cât și prezent în materiale uneori, Radu Ciucă, cel pe care telespectatorii îl cunosc deja din emisiunea „La Măruță”.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related