Zile și Nopți, ediția de aprilie, a ieșit de la tipar

Zile și Nopți, ediția de aprilie, a ieșit de la tipar

Zile și Nopți ediția de aprilie are 120 de pagini. Ți-am pregătit subiecte exclusive din muzică, film, artă și food & drink. Plus două suplimente: Cadouri de Paște și Vacanțe 2021!

 

Ascultă și podcastul care anunță apariția noul număr Zile și Nopți, pe următoarele platforme: Google PodcastSoundcloundZile și NopțiYoutubeSpotifyApple Podcasts sau răsfoiește revista în format digital.

Anul acesta ne asumăm parțial rolul de Iepuraș, nu o să facem cumpărăturile pentru Paște în locul tău, dar o să venim la susținere cu multe idei, pentru că știm că de multe ori este greu să găsești cele mai inspirate cadouri pentru toți membrii familiei sau pentru prieteni.

Redacția Zile și Nopți a trecut prin mai multe brainstorming-uri pentru a pune cap la cap un supliment cu peste 40 de idei de cadouri. De asemenea, am avut grijă să le aranjăm pe categorii, așa că în paginile revistei vei găsi idei de cadouri pentru bărbați, femei, copii, câteva idei de cadouri mai speciale dar și două pagini cu o selecție de vinuri deosebite și care merg de minune pentru masa de Paște.

Tot în luna aprilie ți-am pregătit și un supliment de vacanțe. Pentru că avem nevoie cu toții de o vacanță, îți propunem să Redescoperi România în ritm domol.

Pandemia ne-a obligat să ne redescoperim țara, la început mai degrabă constrânși de împrejurări, iar mai apoi surprinși de minunățiile pe care le-am descoperit. Deși, pe fondul vaccinării, situația sanitară pare să se îmbunătățească și deja ne facem planuri pentru concediile din a doua parte a anului, îndemnul nostru este să continuăm a ne întoarce fața către România.

Planificăți-vă vacanța din acest an cu recomandările noastre din suplimentul special Zile și Nopți.

Din paginile revistei de aprilie aflăm că Mihai Bobonete s-a apucat de scris o carte și că și-a lansat propriul podcastul, DaBravo. Îndrăgitul actor din serialul Las Fiebinți ne-a acordat un interviu în exclusivitate și ne-a povestit și despre experiențele sale din viața reală: “Am avut Covid, am stat și izolat, m-am și vaccinat, sunt vaca aia cuminte din turmă, nu greșesc.” 

La Pop Up Stories, vorbim despre modă. Astfel, Ioan Big, publisher Zile și Nopți, ne spune că “Alfabetul modei în pandemie începe cu A”. A de la Armani.

Tot la modă, îți recomandăm un interviu exclusiv cu Irina Schrotter, care de peste 30 de ani captat atenţia publicului interesat de fashion şi lifestyle din întreaga ţară. Reputaţia brandului Irina Schrotter şi notorietatea ei ca designer promotor al conceptului de timeless elegance şi antreprenoare cu o cifră de afaceri de milioane de euro au depăşit binişor frontierele României.

La capitolul MUZICĂ vorbim despre TAYLOR SWIFT, FENDER Stratocaster și din nou avem un interviu exclusiv, de data aceasta cu JORDAN RUDESS, extraordinarul compozitor şi instrumentist, cunoscut în toată lumea datorită aportului său esenţial la muzica DREAM THEATER.

La capitolul ARTĂ vorbim despre VAN GOGH: De la artist ignorat la artist furat.

La artă grafică vi-l prezentăm pe maestrul benzii desenate românești, Albin Stănescu, care încă din anii facultății a realizat ilustrații și bandă desenată pentru diferite reviste printre care „Luminița”, „Cutezătorii” sau „Universul copiilor”.

Gruia Dragomir a stat de vorbă cu John Dot S, artist urban ale cărui opere se regăsesc în mai multe orașe din România, de la aeroportul din Sibiu, până la Târgu Jiu, București sau penitenciarul din Iași.

Tot în ediția de aprilie, vă prezentăm un interviu în exclusivitate, de data aceasta cu cel care a reinventat teatrul românesc, regizorul Alexander Hausvater.

La capitolul FILM avem articole semnate de Monica Felea și Ștefan Iancu, iar iar Teodora Bratu, redactor Zile și Nopți, a stat de vorbă cu KATIA PASCARIU, actrița care a dat viață personajului principal din lungmetrajul lui Radu Jude, "Babardeală cu bucluc sau porno balamuc", marele câștigător al premiului Ursul de Aur.

Încheiem ediția de aprilie cu capitolul FOOD&DRINK, unde Horia Ghibuțiu ne povestește despre “Pizza noastră cea de toate zilele”, Cosmin Dragomir, jurnalist specializat în gastronomie, ne prezintă un fel de top al celor mai suprinzătoare sarmale iar Mădălina Santa, chef și owner al restaurantului Szikra din Sfantu Gheorghe, ne spune că “Restaurantul nu e loc de joacă!”

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online.

În print, revista Zile și Nopți apare lunar în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și bilunar la Sibiu și Oradea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related