Work from Anywhere & Light Friday Forever: Lowe Group setează un nou standard de angajator în industria locală de media și comunicare

Work from Anywhere & Light Friday Forever: Lowe Group setează un nou standard de angajator în industria locală de media și comunicare

Lowe Group România adoptă oficial modelul de lucru Work from Anywhere, un demers asumat pe termen lung, ca parte din cultura organizațională menită să consolideze poziția agențiilor din grup ca cel mai bun angajator din industria MarCom. Astfel, oamenii din Lowe Group vor dispune de flexibilitate și toate resursele necesare pentru ca ziua de lucru să decurgă din orice loc preferat de ei, fie că vorbim despre casă, birou, un vârf de munte sau o plajă remote. Mai mult, echipele agențiilor din grup se vor bucura de #LightFridayForever, program cu notorietate în Lowe Group, însă adaptat la contextul actual. Noul model de lucru va fi aplicat începând de vineri, 21 mai 2021.

"Ultimul an și-a lăsat cu siguranță amprenta asupra tuturor – biroul s-a mutat acasă pentru o mare parte dintre noi, timpul petrecut în afara casei s-a redus extrem de mult, iar interacțiunea dintre noi a avut de suferit. Pentru prima dată, am realizat cât de importantă este dimensiunea fizică a activității noastre și ne-am pus problema cum va arăta locul de muncă în viitor. Ceea ce știm cu siguranță este că acesta trebuie să susțină un mediu sănătos, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Industria în care activăm ne permite să ne conectăm de oriunde, fie că suntem remote sau la birou, astfel că Work from Anywhere a fost răspunsul natural pentru așteptările noastre de azi. Evident, acesta va fi adaptat pentru fiecare în parte, în funcție de responsabilitățile și nevoile lui", a spus Veronica Savanciuc (Președinte și CEO Lowe Group).

 

Lowe Group a decis să adopte noul model pentru că dorește să mențină performanța în cadrul agențiilor din grup, un mediu de lucru confortabil și în linie cu nevoile fiecărui om, dar și să pună un accent mai mare pe echilibrul între muncă și viața personală. Iar cum fiecare job are particularitățile lui, iar unei echipe de creație îi poate fi mai bine într-un brainstorming de la birou, iar Account-ului să-și lucreze în liniște bugetele într-o zi de-acasă, fiecare va avea posibilitatea să aleagă cum se va desfășura ziua de lucru. Oamenii din grup vor dispune de un spațiu de lucru confortabil atât remote, prin programul „Home Office Kit” care ruleză deja de mai bine de un an, cât și la biroul din Metropolis Center, unde spațiul a fost optimizat în funcție de nevoile acestora și oferă acum mai multe birouri individuale, săli de meeting și silent desks, precum și spații de coworking extinse, atât în Cafeteria, cât și pe terasele de la etaje.

Grija pentru starea de bine la locul de muncă este un alt punct important pentru care Lowe Group a decis ca ziua de vineri să devină #HalfDayOff și doar remote, pe o perioadă nedeterminată de timp. Lowe Group România devine astfel primul grup de comunicare din țară care anunță această schimbare.

"<<Light Friday>> este unul dintre cele mai apreciate programe implementate în grupul nostru, prin care, în ultimii ani, zilele de vineri din timpul verii deveneau mai scurte. Începând cu 21 mai, acesta devine #LightFridayForever, pentru ca oamenii să se poată bucura de un echilibru sănătos între orele de lucru și timpul pentru prieteni, pentru pasiuni sau pur și simplu să aibă mai mult timp pentru sine", a adăugat Veronica Savanciuc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related