Yepp, prima aplicație de social betting produsă în Romania, se lansează la nivel global

Yepp, prima aplicație de social betting produsă în Romania, se lansează la nivel global

Emoția unui meci de fotbal e trăită la intensitate maximă alături de prieteni, iar odată cu fluierul de start pentru EURO 2021, între fanii din tribune sau din fața televizoarelor se poartă mai multe amicale, prin care fiecare își pune la bătaie cunoștințele pentru acest sport și talentul de a anticipa rezultatele meciurilor din competiție.

Însă într-o industrie de pariuri netransparentă și impersonală, fanii caută noi modalități de a rămâne conectați la sporturile preferate, dar și între ei. Astfel a apărut Yepp, strigătul bucuriei atunci când ai nimerit scorul, prima aplicație dedicată pronosticurilor între prieteni. Cu ajutorul Yepp, fanii pot accesa informații și pot paria, unul contra unul sau în grup, pe cele mai importante evenimente sportive, fără presiunea financiară, cu focus pe componenta de social și entertainment. Aplicația a fost dezvoltată pentru Yepp Interactive S.A. de agenția Mullen România, pe partea de concept, design, UI și UX, în parteneriat cu studioul Codezilla, pentru dezvoltare software, și integrează toate caracteristicile care permit fanilor o experiență completă a evenimentelor sportive.

 

"Ne-a plăcut provocarea lansată de Yepp, mai ales din perspectiva creativă diferită pe care o aplicație digitală o are comparativ cu produsele tradiționale. Pariem pe șansele lui Yepp de a deveni aplicația de social betting preferată în grupurile de prieteni, pentru cele mai importante evenimente sportive globale”, a spus Andra Panaitescu, Client Service Director Mullen România.

 

Yepp transformă întreaga experiență a fanilor, oferindu-le un canal interactiv, conceput din start pentru socializare și distracție. Putem spune că Yepp este prima aplicație de pronosticuri între prieteni produsă în România și lansată la nivel global, fapt care ne face extrem de mândri. Aplicația ne oferă setul de features de care avem nevoie pentru a ne bucura împreună la superlativ de experiența sportului preferat, chiar dacă suntem în aceeași locație sau de la distanță”, a adăugat Cosma Wolkonsky, Co-founder & CEO Yepp. 

 

Utilizatorii își creează grupuri în aplicație și pot stabili împreună mizele pariurilor amicale, care constau în provocări amuzante între prieteni. Mai mult, aceștia pot afla pe ce canale TV difuzează anumite evenimente sportive, dar și ce baruri din proximtate transmit live, folosindu-se de opțiunile de aplicație – Bar Locator & Broadcasting Overview.

Aplicația Yepp este disponibilă în Google Play și App Store pentru toți fanii sporturilor din România, disponibilă în 10 limbi pentru țări din întreaga regiune a Europei, Americii de Nord și Sud.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related