TEILOR continuă colaborarea cu Catrinel Marlon, prima ambasadoare a brandului

TEILOR continuă colaborarea cu Catrinel Marlon, prima ambasadoare a brandului

TEILOR, unicul retailer specializat exclusiv pe bijuterii din aur, diamante și pietre prețioase din România, continuă colaborarea cu Catrinel Marlon, prima ambasadoare a brandului.

O poveste începută acum 20 de ani, concretizată în 50 de magazine brick & mortar deschise în România și în spațiul international și nenumărate emoții oferite clienților. Un boutique deschis pe strada Teilor din Pitești a devenit, astăzi, unul dintre cele mai cunoscute branduri de bijuterii din România. În acest context, rădăcinile românești ale TEILOR sunt completate perfect de un ambasador care să ducă misiunea brandului mai departe.

 

În țara noastră, TEILOR este standardul excelenței în bijuterii. La fel și ambasadoarele care ni s-au alăturat de-a lungul timpului; ele excelează în domeniul lor de activitate. Catrinel Marlon este simbolul rafinamentului, al inspirației, simplității și bineînțeles, al frumuseții. Odată cu trecerea timpului, s-a creat o simbioză perfectă între imaginea ei și TEILOR. Suntem bucuroși să o avem alături și să ne reprezinte la nivel local, dar și în spațiul internațional.”, povestește Florin Enache, Owner TEILOR.

 

Povestea conturată alături de Catrinel Menghia a început încă din anul 2015, când TEILOR a ales-o ca ambasadoare pe plan local. În timp, brandul s-a bucurat de o expansiune puternică, atât în România, cât și la nivel internațional.

„Mă bucur de colaborarea longevivă pe care o am cu TEILOR, un brand românesc extrem de drag mie. Misiunea TEILOR se completează cu valorile mele și îmi definește feminitatea. În acest fel, rămân apropiată de comunitatea mea din România, cu care am o relație specială. Sunt fericită să continui parteneriatul cu un brand care, prin intermediul bijuteriilor, oferă pură emoție și inspirație fiecărui client”, afirmă Catrinel Marlon, Ambasadoare TEILOR.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related