Confident Communications devine agenția de PR a Anchor Grup

Confident Communications devine agenția de PR a Anchor Grup
Mara Gojgar, Fondator Confident Communications

Confident Communications asigură, începând cu luna iunie, comunicarea corporate și de brand pentru Anchor Grup, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România.

Echipa Confident va gestiona comunicarea pentru cele trei linii de investiții pe care compania le deține în România: Retail - București Mall-Vitan și Plaza România; Rezidențial - InCity Residences, Pallady Towers și Select Residences; Clădiri de birouri - Anchor Plaza, Plaza România Offices și Metropol Plaza.

 

“Anchor Group este un inovator pe piața din România, mereu preocupat de clienții, partenerii, și angajații săi. Totodată, Grupul Anchor este implicat în acțiuni care sprijină comunitățile în care activează. Strategia propusă de echipa Confident Communications ne-a convins printr-o abordare dinamică și creativă, care a demonstrat înțelegerea obiectivelor noastre pentru fiecare linie de business, dar și a valorilor și a culturii companiei noastre”, declară Violeta Niculuț, Marketing Manager Anchor Grup.  

 

“Suntem extrem entuziasmați de acest partenereriat, mai ales că București Mall-Vitan este un reper urban despre despre care sunt multe povești de spus. Anchor Group este un client sofisticat și complex și suntem bucuroși că abordarea noastră a răspuns obiectivelor de business și de comunicare ale companiei, mai ales în contextul provocator al tranziției de la schimbările generate de pandemie către revenirea la normalitate. Echipa Confident a preluat strategia de consumer, comunicarea corporate și proiectele de CSR ale Anchor Group”, declară Mara Gojgar, Fondator Confident Communications.

 

Agenția a fost aleasă să gestioneze comunicarea Anchor Group în urma unui pitch organizat de companie la începutul anului 2021.

Fondată în anul 2011, Confident Communications este formată din: Confident PR, agenție specializată în comunicare de marketing pentru industrii cheie – tech, real estate, healthcare, auto și B2B și Venus Five Studio, divizie specializata de servicii foto, video, podcast și livestreaming.

În anul 2020, Confident Communications a obținut distincția Small Consultancy of the Year în cadrul Galei PR Award, iar proiecte de tech ale companiei s-au aflat pe lista scurtă în cadrul Eventiada, cea mai mare competiție din industria de PR din Europa de Est, CIS și Asia Centrală, partener regional al IPRA Golden World Awards.

Echipa Anchor Group este formată din Violeta Niculuț – Marketing Manager, Ramona Manea - Marketing Specialist, Silviu Dragu – Marketing Specialist.

Echipa Confident Communications este formată din Mara Gojgar - Fondator, Fulvia Meiroșu -  Senior PR Consultant, Anca Călugăru – PR Executive.

 

Anchor Grup este unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari de pe piaţa locală, Anchor Grup și-a început activitatea în România acum mai mult de două decenii. De atunci şi până în prezent, investiţia companiei a depăşit 500 de milioane de euro. Portofoliul său include o componentă de retail: Anchor Grup a dezvoltat primul centru comercial modern din România, București Mall - Vitan, urmat de Plaza România. În incinta acestuia din urmă, Anchor Grup a deschis cinematograful Movieplex, care le-a oferit în premieră românilor posibilitatea de a viziona filme în format 3D.

În plus, investițiile din ultimii ani ale Anchor Grup vizează şi sectorul rezidențial. Acestea au început cu InCity Residences, care include peste 500 de apartamente în patru blocuri. Cel de-al doilea proiect rezidențial finalizat este Pallady Towers, care dispune de peste 200 de apartamente în două clădiri. La ora actuală, ansamblul rezidenţial Select Residence – cu peste 300 de apartamente aflate în trei imobile - este proiectul în dezvoltare al companiei, pe acest segment.

Portofoliul Anchor Grup include, de asemenea, clădiri de birouri: Anchor Plaza, care are un grad de ocupare de 100%, Plaza România Offices și, respectiv, Metropol Plaza, care se află încă în lucru. Compania este condusă de Affan Yildirim, Director general, membru în Consiliul de administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de administrație MallDova.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related