Minio Studio: Știu unde ai lucrat vara asta

Minio Studio: Știu unde ai lucrat vara asta

36 de grade. Chiar și cele mai interesante briefuri se topesc sub disconfortul cauzat de caniculă. Echipa Minio Studio primește un mail. Ana ne anunță că săptămâna viitoare avem Work from Anywhere de la Bușteni și că o să ne placă! Vine cine vrea, cine poate, cine nu are deja alte planuri, dar sperăm să ne adunăm cât mai mulți.  

A fost primul Work from Anywhere Together al Minio – timp de o săptămână, sediul nostru a fost la Bușteni, într-o vilă cochetă, cu o curte imensă, verde, cu multă umbră.  La parter am amenajat noul sediu Minio de unde lucram cu program normal și care seara se transforma în ring de dans. Dimineața ne întâlneam în pijamale la cafea și câteva ore mai tarziu ne puneam fiecare tricoul de specialist, cel cu care ne ies cele mai creative campanii.

Nici de Chef nu am dus lipsă, nu pentru că am fi luat vreunul cu noi, ci pentru că Mihai, Senior Art Director-ul nostru gătește la fel de bine pe cât face KV-uri. Iar de deserturi se ocupa Mădălina, care pe lângă Account Manager e și Specialist în Deserturi, puțini știu.

Unii colegi au venit însoțiti chiar de copii pentru că întotdeauna ne-au plăcut minionii. A fost un mix interesant și plăcut de poze dimineața la cafeluță, calluri, grătar cu colegii, bugete și povești în grădină.

 

"Experiența a fost wow, un first time pentru noi toți, în care singura zi tristă a fost cea în care a trebuit să plec. M-am simțit ca într-un work from concediu, o combinație cumva între cele două, încă o oportunitate pentru a descoperi ce colegi minunați avem.", Ionut, DTP.

 

WFA împreună a fost o experiență grozavă, ca un teambuilding cu munca. Ne-a ajutat sa ne reconectăm și să ne distram în acelasi timp.", Andrei, Art Director.

 

"Deși am reușit să prind doar 2 zile (busy girl, many plans etc.), mi-a plăcut tare mult atmosfera și sentimentul de “tabără de mate” :)). Mâncatul împreună, workul din același spațiu, distracția seara îți dau sentimentul că orice ar veni peste zi nu e deloc așa de greu.", Andrada, Digital Specialist.  

Programul nostru Work from Anywhere nu se limitează la săptămâna frumoasă petrecută la munte. Din mai, ne-am întors la birou, dar cu program flexibil. Pe sediul din Alizeului ne găsiți lucrând, gătind și glumind împreună marțea, miercurea și joia, cu program safe, gândit special, de la 10 la 18:30, când traficul din oraș și din mijloacele de transport este mai redus. Iar lunea și vinerea ne bucurăm în continuare de biroul de acasă cu Zoom & chill. 3 zile pe săptămână la birou ne sunt de ajuns să ne încărcăm cu #GoodVibes de la colegi și să ne reluăm pas cu pas procesele interne și de learning așa cum le știam.

Totodată, de când cu întoarcerea la birou, am ”globalizat” Minio Studio, ținând cont de preferințele colegilor noștri de relocare în alte orașe și chiar țări. Ploiești, Botoșani, Cluj, Ungaria și Austria sunt doar câteva dintre locurile de unde preferă să lucreze unii dintre colegi. Sunt ”Sucursalele Minio”, cum le spunem noi. Dar chiar și ei vin din când în când la birou pentru un catch up cinstit, evenimente interne sau un brainstorming la cafea în grădină.

În plus, pe parcursul verii, am putut să lucrăm de oriunde, fără nicio limită. Ne-am organizat astfel încât să fim și pe la birou, să fim și la filmări, și pe la client, dar când nu era nicio situație care să ne ceară să fim musai undeva, am fost peste tot.  Cluj, Mureș, Botoșani, Sibiu, Arad, Slatina, Vama Veche, Miercurea Ciuc, Viena, Tenerife, Elveția sunt doar câteva dintre locurile în care am fost nomazi cu laptopul în brațe și ne-a plăcut tare mult.

"Am schimbat peisajul și cumulat și cu workul de la birou, m-a ajutat foaarte mult să mai scutur din efectele pandemiei. Plus de asta, experiența de la TIFF mi-a plăcut tare mult. E minunat să vezi câte un film după fiecare zi de muncă. Mă motiva să termin lucrurile mai repede, să fiu mai eficientă.", Andrada, Digital Strategist.

 

"Personal ma simt mult mai relaxat, mai eficient, a game changer.", Ionut, DTP.

 

"Sincer, le spun tuturor asta, că e varianta ideală de lucru acum. Lunea și vinerea de acasă mi se par a fi trecerea perfectă de la weekend la work days.", Teodora, Account Manager.

 

"Hybrid rullz!  Îți dă flexibilitate să ai activități noi după program și crește productivitatea în timpul programului.", Luna, Social Media Specialist.

Lucrăm din orice țară, în orice context și lucrurile ne ies de minune. Rezultatele vorbesc de la sine, iar colegii sunt mai fericiți ca niciodată! Și o echipă fericită înseamnă clienți mai fericiți.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Minio Studio

Gandim strategic si executam creativ. Asta facem noi la Minio Studio. Suntem o agentie lansata in 2016 si care, dupa doar 3 ani, a ajuns sa ocupe locul 28 in Forbes Ad Agencies List. Oferim mai mult decat campanii... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related