Canopy contribuie la realizarea Creative Business Lab, laborator modern pentru studenții FEAA, IAȘI

Canopy contribuie la realizarea Creative Business Lab, laborator modern pentru studenții FEAA, IAȘI

Canopy, una dintre cele mai mari agenții de performance marketing, susține dezvoltarea viitoarei generații de marketeri și inaugurează Creative Business Lab pentru studenții de la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor – FEAA, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Proiectul, realizat în parteneriat cu alte trei companii, constă în reamenajarea completă a sălii B618 și dotarea acesteia cu mobilier și echipament modern, o bibliotecă de neuroștiință, și material didactic pentru metodologii precum Lego Serious Play și Design Thinking.

Creative Business Lab are ca scop integrarea de activități creative în procesul educațional, spațiul urmând a fi utilizat atât pentru cursuri și seminarii, cât și pentru workshopuri și diverse evenimente.

Conceptul arhitectural a fost realizat de echipa MORA.architects în baza a 6 concepte dezvoltate de echipe mixte de studenți, profesori și absolvenți în cadrul unui workshop de Design Thinking pentru inovarea spațiilor educaționale.

„Credem în parteneriatul dintre mediul academic și mediul privat pentru formarea viitorilor profesioniști în marketing și digital marketing. Canopy a dezvoltat și continuă să realizeze programe dedicate studenților, iar Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași este unul dintre partenerii alături de care construim proiecte prin intermediul echipei noastre locale. Ne-am implicat în Creative Business Lab ca un pas firesc în parteneriatul nostru și credem că laboratorul oferă studenților toate instrumentele și resursele necesare pentru dezvoltarea acestora”, susține Marian Bârcău – Team Leader Canopy.

„FEAA este unul dintre locurile unde studentul vine să devină cineva. Pe drumul acesta al devenirii, niște oameni de business și-au dat mâna și au reușit să intervină pentru ca studenții să devină mai performanți.

Cred că astăzi nu mai pregătim doar oameni pentru piața muncii, ci mai degrabă oameni care să creeze propriile locuri de muncă, iar Creative Business Lab este un loc care-i va ajuta în procesul de formare”, a declarat prof. univ. dr. Teodora Cristina Roman, decan, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iași, în cadrul evenimentului de lansare.

Canopy susține conectarea studenților la nevoile pieței, dar și formarea acestora prin transferul de know-how și programe de internship. Agenția derulează în mai multe universități „Google Atelierul Digital”, training de digital marketing, oferind astfel tinerilor oportunitatea de cunoaște și de a pune în practică principalele noțiuni de digital marketing.

„La Canopy suntem preocupați să atragem oameni valoroși, o provocare pentru piața în care activăm. Una dintre cele mai sustenabile strategii pentru identificarea acestor oameni sunt investițiile în parteneriatele academice și atragerea tinerilor. Sigur, procesul implică resurse și timp pentru formarea acestora, însă experiența ne-a arătat că doar așa contribuim la formarea unei generații de profesioniști de care are atât de multă nevoie piața”, a declarat Eugen Predescu, CEO Canopy.

Canopy este una dintre cele mai mari agenții de performance marketing din România, având o echipă de peste 30 de specialiști și birouri în București, Iași, Cluj și Londra. Agenția realizează campanii de tip Pay Per Click (Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads, Bing Ads, YouTube Ads etc.), strategii digitale complete, precum și traininguri pentru dezvoltarea echipelor. În anul 2021 Canopy a trecut printr-un proces de rebranding, rezultând o imagine mai proaspătă, versatilă, orientate pe creșterea și performanța clienților pe care-i gestionează.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related