glo™ Rebels with a Cause continuă cu al patrulea mural: Singur cu tine

glo™ Rebels with a Cause continuă cu al patrulea mural: Singur cu tine

glo™ continuă proiectul „Eco Graffiti / Rebels with a Cause” și lansează al patrulea mural din campanie: Singur cu tine. Acestă pictură spectaculoasă, realizată de Sweet Damage Crew și curatoriată de One Night Gallery, te invită Singur cu tine pe Calea Floreasca 28-30 pentru a-ți găsi echilibrul. Lasă-te pradă creativității, urmărind singur lumea prin ochii artei.

EcoGraffiti // #rebelswithacaus și-a propus, printr-o inițiativă responsabilă, să aducă Capitalei atât o pată de culoare care va trezi la viață orașul, prin graffiti-uri care purifică aerul, dar și o o doză de emoții frumoase privitorilor. Această inițiativă, ajunsă la cel de-al patrulea mural, are la bază conceptul #breakbinary care reprezintă cheia unei rețete de succes pentru multiple perspective de a privi lumea într-un mod creativ.

Inna, Speak, Cătălin Bordea și Macanache suțin și ei inițiativa Eco Graffiti: ei au revendicat clădiri din oraș, scriind primul capitol din noua legendă urbană ”Rebels with a Cause”.

 

VIAȚA PRINDE ALTE CULORI PRIN OCHII ARTEI!

Campania "Eco Graffiti / Rebels with a Cause”, susținută de glo™, a ajuns la realizarea celui de-al patrulea mural, apărut acum pe unul dintre zidurile de pe Calea Floreasca 28-30 și continuă să ofere Bucureștiului pete de culoare ce conturează orașul în spectaculoase opere de artă urbană. Această lucrare, realizată de către cei de la Sweet Damage Crew, se numește Singur cu tine și reprezintă un alt mural inedit de graffiti din seria #rebelswithacause.

Singur cu tine întruchipează o singură femeie care, deși se află singură în pictură, devine protagonista poveștii “spuse” de cromatica care creează un echilibru vizual perfect.

"Libertatea și relațiile nu trebuie să se excludă reciproc. De fapt, coexistența lor este sursa supremă de plăcere. Multiplicarea personajului reprezintă relațiile interumane în timp ce jocurile de culori și forme predominante în toate cele cinci propuneri grafice redau ideea de libertate", au declarat forțele creative de la Sweet Damage Crew.

1.000 de metri pătrați de ziduri sunt transformați în opere de artă de Sweet Damage Crew, în cadrul campaniei ”Eco Graffiti / Rebels with a Cause”, susținută de glo. Artiștii vor realiza aceste opere de artă urbane utilizând exclusiv materiale eco: 25% vopsea care purifică aerul, 75% vopsea ecologică, mușchi verde și lămpi cu încărcare solară. Fiecare pictură murală va avea capacitatea de purificare a circa 4 copaci maturi, cu frunziș des.

Rebels with a cause reprezintă o inițiativă prin care artșitilor li se oferă posibiliatea de a da frâu liber imaginației, exprimându-se prin intermediul artei într-un mod si responsabil fata de mediu.

Lucrările realizate în cadrul proiectului Eco Graffiti vor fi disponibile pe pagina de Instagram @glo_romania si pe rebelswithacause.ro.

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Campanii

Sectiune



Branded


Related