Leo Burnett a lansat cea de-a doua editie Leo Academy

Dupa succesul inregistrat inca de la prima editie, Leo Academy, se va desfasura anul acesta intr-o formula noua, imbunatatita. Incepand cu data de 18 septembrie, testul de admitere este disponibil pe site-ul www.leoacademy.ro , iar doritorii sa participe la Academia Leo Burnett, pot trimite rezolvarea testului in intervalul 1-10 octombrie. Procesul de jurizare va avea loc intre 11-18 octombrie, iar lista persoanelor admise va fi afisata pe site-ul Leo Academy incepand cu data de 20 octombrie. Cei aproximativ 30 de cursanti selectati vor participa la training-urile Leo Academy desfasurate la sediul Leo Burnett, in perioada 30 octombrie - 17 noiembrie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related