Leo Burnett vaneaza, din nou, in curtea GMP

Rezultatele obtinute la Effie de catre GMP au zgandarit echipa Leo Burnett atat de tare incat reactiile nu au intarziat sa apara. Ieri am vazut cu totii reactia unuia dintre liderii Leo la adresa Grand Effie-ului acordat cazului Timisoreana. Astazi, anuntam faptul ca directorul de creatie al GMP, Carmen Tiderle, pleaca la Leo Burnett.

Cu totii stim ca nu este prima data cand agentia de pe Iorga 13 incearca sa-si rezolve problemele apeland la o solutie din curtea GMP. In 2006, dupa ce GMP a fost la cateva puncte de a castiga Agentia Anului la Ad'Or, iar la Golden Drum a surclasat aceeasi Agentie a Anului, aceasta a dat o lovitura de proportii agentiei GMP angajand, intr-o luna de zile, 9 oameni, in frunte cu Emilian Arsenoaiei. Se pare ca, dupa concedierea lui Emilian si a colegilor lui in urma cu o luna, Leo Burnett nu poate sa-si rezovle problemele decat tot printr-un atac la GMP.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

burebista dacu
acum 15 ani
acesta este un advertorial, nu?

jenant...



Branded


Related