Leo Burnett - cea mai premiata agentie la Effie Awards Romania in cele patru editii

Agentia Leo Burnett confirma inca o data pozitia sa de lider strategic al industriei de advertising din Romania, obtinand pe podiumul festivalului Effie trei premii Gold Effies si un Bronze Effie pentru eficienta campaniilor executate pentru trei dintre clientii sai. Cele patru noi trofee fac ca Leo Burnett sa fie in continuare cea mai premiata agentie la Effie Awards Romania in cele patru editii ale festivalului desfasurate pana in prezent.

Bergenbier, brand-ul care anul trecut a castigat Grand Effie, a plecat anul acesta cu doua Gold Effies la categoria Alcoholic Drinks, pentru campaniile "The new q-pack shape for smart guys" si "Equity campaign 2006".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Campanii

SectiuneBranded


Related