Inghesuiala tot mai mare de publicitate pe micul ecran

Pe plan global, se consuma spoturi tv fara masura, cam 69 in decursul unei singure zile. Nici noi nu ne lasam mai prejos.

Chiar daca publicitatea se poate lafai acum pe platforme digitale si pe alte canale media netraditionale, reclamele se bat sa ajunga tot pe micul ecran, afirma un studiu intocmit de Initiative Futures Worldwide, pe baza informatiilor furnizate de experti din peste 50 de tari. Campionii sint americanii: ei indura 789 de spoturi saptaminal. Si in Europa Centrala si de Est, fenomenul, desi recent, are parte de o ingrasare spectaculoasa. Numarul de reclame tv ingurgitate de telespectator a crescut cu 112% la bulgari, 61% la lituanieni si 57% in Polonia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related