Swipe right pentru iubire

Swipe right pentru iubire

“Cel mai greu e să lași oamenii să te cunoască iar și iar. Să răspunzi iar și iar la întrebările despre culoarea preferată, mare sau munte, câini sau pisici, artistul preferat.” Asta spunea una dintre prietenele mele într-o discuție despre dating-ul din zilele noastre. Pare că a devenit hibridizare între intenții reale, frici de tot felul și dorința de a simplifica tot procesul. De când cu ascensiunea aplicațiilor de dating, mulți vorbesc despre superficialitate interacțiunilor care sunt accesibile, dar lipsite de sinceritate. Dar reclama asta nouă de la Bumble ne arată că lucrurile nu trebuie să stea întotdeauna așa.

Cu o protagonistă carismatică și o execuție bine făcută, spotul arată emoțiile pure care vin odată cu primul prima întâlnire, primul sărut și prima masa gătită împreună. Toate lucrurile care se întâmplă de-a lungul procesului încep cu un prim mesaj. Dat de fată, pentru că asta e politica Bumble. Și oricât de superficial pare, cu toții suntem superficiali pe alocuri. Deci ideea e să te bucuri de proces, dacă alegi să treci prin el. Chiar dacă nu toate momentele vor fi strălucite, chiar dacă multe dintre ele vor fi povești cringe pe care să le spui când ieși la bere cu prietenii care nu te vor lăsa să le uiți niciodată. Pentru că, at the end of the day, întâlnirile dintre oameni sunt cele mai valoroase metode prin care să te cunoști pe tine și pe ceilalți.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related