Aviz amatorilor: se cauta tineri in publicitate!

Intr-adevar, se cauta oameni in publicitate... Schimbarile de trupe din agentii din ultima vreme si ritmul mare de crestere al industriei de publicitate per ansamblu au facut ca agentiile sa-si doreasca oameni noi in echipa. Astfel, mi se intampla tot mai des sa fiu intrebata de prietenii din domeniu daca stiu pe cineva care s-ar potrivi unui anumit profil. De obicei, brieful pe care il primesc, arata cam asa:

Cerinte angajator:
-persoana cu bun simt si serioasa
-cel putin pasionat de domeniu
-ideal, cu ceva experinta / daca nu are experienta, macar sa fie dispus sa invete
-sa stie cat de cat piata
-sa aiba viziune
-sa-si doreasca sa faca parte din tagma publicitarilor din motive concrete si corecte
-sa aiba abilitati de comunicare si sa fie carismatic
-sa fie dispus sa lucreze peste program

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune


Comentarii

Cristiana Tudor
acum 17 ani
...exista, dar, din nefericire, exista multi experimentati care nu vor sa te invete nici cu politia, si asta in orice domeniu. Cred ca toti traiesc cu teama ca le fura cineva locul lor calduros si cat de cat sigur. Cu astia ce ne facem?
Vicentiu Dinga
acum 17 ani
Tinerii care vor sa invete sunt aici si sunt multi, sunt in licee si in facultati. Cred ca cea mai potrivita intrebare ar fi: "Unde sunt cei care vor sa NE invete?" Sund dispus sa fac cursuri, seminarii si sa citesc carti de profil. Sunt dispus sa lucrez peste program si sa fiu prost platit. Imi place publicitatea, oare ea ne place pe noi? Am nevoie de cineva care sa ma indrume, am potential si dorinta de a reusi. Am 17 ani...
Ana-Maria Ciobotaru
acum 17 ani
helloo!! am revenit dupa o lunga absentza...leo academy requires a lot of thinkin' :P:P glumesc. a fost f fun si kiar simt k sunt mai castigata :)

P.S. nu sunt autoarea nici uneia dintre cele 2 perle pe kre le-a citat B.N. :P jokin' oricum suntem toti oameni si mai gresim , nu?

Ana-Maria Ciobotaru
acum 17 ani
si eu sunt cam in aceeasi situatie...am 18 ani si trei luni, yo zic sa nu te lasi, o sa iesim noi la suprafata in curand! BAFTA!
oana ion
acum 16 ani
pe bune! statutul nu-mi permite castiguri colaterale...dar idei am...garla..si unele sunt chiar bune...am martori, da?! ...ar fi pacat sa se duca pe apa sambetei! am ramas cu suflet de voluntar din studentie and I'm still young 26 going on 17!! [email protected]
Ofelia Bojian
acum 14 ani
Prin comenturile voastre deja ati aratat cat puteti si cam ce idei va vin voua...Arinia-daca te opresc pe strada si iti cer o ideie sigur iti va veni pe loc?sau imi vei zice ca "te caut eu..cand imi vin":=))...Nu mai dati copy-paste in comenturile voastre lasate...RazorbladeXXX-ai mai spui odata Ancai ce cauta ea?nu crezi ca a zis ea destul?sau Chasse nu furi locul nimanui daca le arati ca ai un nivel mai mare ca ei chiar daca esti un tanar de 18 ani,poti sa il dai jos de pe functie si pe bunicul tau...daca lai studia mai multe...tot ce ai nevoie este de curaj sa le arati si cunostinta ca sa le demonstrezi.Eu am 17 jumate si tata deja mi-a predat mie firma lui..in sensul ca el doar sta in birou si pe afar ma plimb eu;)...Imi place sa ma implic in multe activitati tocamai pentru ami dezvolta capacitatile pe care orasul meu nu le vede si nici nu le cauta,un articol asa sa fie si in orasul meu si bine inteles sa faca ceva concret in privinta aceasta sa ia masuri sa sai caute cu adevara...by Ofelia .ID [email protected] de tel:0756487832


Branded


Related