[Marcom 2022] Nadia Visan: Este dificil sa fii cretiv in lesa. Cele mai frumoase campanii ies atunci cand clientii se lasa total pe mana ta

[Marcom 2022] Nadia Visan: Este dificil sa fii cretiv in lesa. Cele mai frumoase campanii ies atunci cand clientii se lasa total pe mana ta

La inceputul lui februarie, cand am vorbit cu Nadia Visan, Business Development Director Today Advertising, spunea ca 2022 va fi anul celor care stiu ce vor. De atunci parca au trecut cativa ani, nu doar o luna. Dar e clar ca stim bine ce vrem: un strop de normalitate. O fereastra de timp in care sa indraznim sa ne facem orice fel de planuri, oricat de mundane. 

In ciuda ultimilor doi ani de anduranta colectiva, Nadia a inceput 2022 entuziasmata si increzatoare. Ea crede ca poti iesi din orice situatie daca nu te dai batut. O mantra pe care ne place sa o dam mai departe.

Atata timp cat traim o sa ne facem planuri mai mici sau mai mari in functie de ceea ce ne dorim. Eu si echipa mea ne-am dorit sa pastram stacheta sus ca produse si servicii si sa nu incetam sa inovam chiar si in pandemie. Imi propusesem sa mergem cat mai mult spre piata externa si ne-a iesit acest lucru, spune Nadia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related