Lotto - tehnologie si design italian intr-un singur produs

Lotto este un jucator important pe piata echipamentelor sportive, cercetarile continue efectuate in domeniul tehnologiilor specifice fiecarui sport in parte, aduce produsele Lotto la nivelul standardelor impuse pe piata secolului 21.


Este bine cunoscuta dorinta de evoluare continua a brandului si ambitia de a oferi sportivilor produse de cea mai buna calitate, care sa incorporeze cele mai noi tehnologii din domeniu. Dar Lotto nu se opreste doar la tehnologie si calitate. Pentru un brand italian este foarte important si designul produsului. Un produs nu trebuie sa ofere doar confort, trebuie sa-ti faca si placere sa-l porti, sa te simti sigur pe tine avand o imagine impecabila.


Din dorinta de a aduce mereu produsul mai aproape de jucator, au aparut produse ce folosesc tehnologii din ce in ce mai inovatoare cum ar fi: Tehnologia Syn-Pulse (pulseaza: este inima, organul vital si "instrumentul" ce poate oferi performantei atletice un nou impuls, eliberand energie pura. In timpul alergarii, se simte constant ritmul pasilor in zona de impact. Gratie structurii speciale, se beneficiaza de un dublu efect: suport pentru arcul piciorului si absorbtia socului produs. Cu fiecare metru parcurs, se castiga impuls si suport, in sinergie totala cu miscarile corpului si proportionale cu pasiunea investita in sport). Syn Pulse LT (este inca o inovatie exclusiva a tehnologiei Lotto Syn Pulse), Tehnologia Adapto (Adaptation and Support - acest sistem prezinta o protectie a calcailui realizata de capsula din material termoplastic), Nearturn (Energy Return) Enerturn (un sistem de absorbtie a socului prin folosirea de materiale elastice multi-dense), SEC (Safe Elastic Cushioning - este un sistem ce absoarbe socul prin mixtura polimerica speciala plasata in zona calcaiului si se foloseste in special pentru incaltamintea jucatorilor de fotbal).


Alte tehnologii sunt: SO (Shock-Off - contine un insert absorbant al socului conceput dintr-un material poliuretan sau EVA de densitate redusa, plasat in zona calcaiului), Tehnologia DTO (Double Traction Outsole - conceptul DTO pentru talpa pantofului sport se orienteaza catre diferentierea functionalitatii biomecanice a piciorului pe doua zone: o mai mare aderenta pe partea interna si mai mica pe partea externa a acestuia), Tehnologia NSW (Neo Switch - imbunatateste pantofii fotbalistilor cu un sistem nou de crampoane fixe si inter-schimbabile, pentru confort sporit pe teren uscat si noroios deopotriva.), HS (Heel Stabilizer - raspunde necesitatii de a furniza o mai mare stabilitate pe teren cu aderenta scazuta), Tehnologia HCTL (Heel Control), B-Fast (Internal Fastening Belts), Tehnologia HC (External Heel Counter), FAS (Foot Arch Support), Tehnologia DOT (Dry Out Technology), Tehnologia RFC (Reinforce), STO (Stiched Outsole), Tehnologia LL40 (Long Last 40), FLX (Puntoflex), Tehnologia PFT (Pro-Fit), Tehnologia DFS (Dual Fit System).


Dar evolutia tehnologiilor nu se resimte doar in cazul ghetelor de fotbal, Lotto constientizeaza necesitatea unui echipament complet si corect realizat, motiv pentru care a dezvoltat si linii speciale de echipamente. In acest moment sunt disponibile echipamente ce incorporeaza tehnologii de genul: Nano Dry Tech (un finisaj special, realizat la temperaturi ridicate, prin nanosfere, in interiorul materialului, duce la obtinerea unor articole vestimentare cu grad ridicat de uscare si de aerisire constanta, pe intreaga durata a efortului fizic sustinut), Tehnologia Dual Fabric (insertia unor mase textile in articolele vestimentare de bumbac, care redirectioneaza si absorb transpiratia rezultata in urma efortului fizic prelungit), Poly Mesh si Light Mesh (fibre de polyester cu efect bacteriostatic si antibacterian, folosite datorita acestor capacitati speciale la realizarea interiorului si dublurilor articolelor vestimentare), Lotto Acti-Fiber (este un alt tip de finisaj inovativ aplicat la temperaturi ridicate, in conditii de laborator, fibrelor tehnice. Functiile speciale ale fibrelor astfel produse si tratate se activeaza atunci cand corpul atletului incepe sa se incalzeasca), Fitlon Stretch, Poly Tech Stretch si Poly Ottoman (fibre sintetice extrem de usoare, special tratate pentru a se plia dupa fiecare miscare a atletului, pentru un plus de confort si lejeritate).


Toate colectiile Lotto "reinventate" dupa noile tehnologii - Basic, Leisure Sportswear, Casual, Junior - vin cu o linie grafica noua, de impact, care se remarca printr-un design cu totul special, usor de recunoscut atat pe terenurile de tenis, cat si pe cele de fotbal, in arene si in tribune deopotriva: culorile vii ale echipamentelor sportive, tricourile cu o linie speciala si croiala exclusiva Lotto a gulerului, V-neck, cu nasturi au banda elastica, imprimeuri cu grafica seducatoare, broderiile sau printurile etalice pe detalii si pe logo, precum si sigla Nano Dry Tech - le fac practic inconfundabile.


Intreaga gama de accesorii, de toate tipurile si pentru toate gusturile, vine in completarea colectiilor, cu scopul clar de a satisface cerintele celor mai exigenti cumparatori, obisnuiti ai calitatii ireprosabile asociate de-acum brand-ului Lotto.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related