Cheil | Centrade transformă experiența de retail Samsung prin noile lansări de Pop-up Stores

Cheil | Centrade transformă experiența de retail Samsung prin noile lansări de Pop-up Stores

Cheil | Centrade hub-ul pentru Europa de sud-est al rețelei coreene Cheil Worldwide semnează noi magazine Samsung Pop-up Store în Băneasa Shopping City și în Zagreb, Croația, ca parte a unui proiect de transformare a experienței de retail pentru clienții Samsung în douăsprezece oraşe din Europa.

Noile Pop-up stores sunt locurile unde fanii Samsung pot testa și afla detalii suplimentare despre cele mai noi produse şi pot descoperi soluții de a face fiecare zi de neuitat prin experiențe epice. 

“Viziunea Samsung dezvăluită la cea mai recentă ediție CES (Consumer Electronics Show), cel mai important eveniment de tech din lume, este Together for Tomorrow. Sub acest motto, Samsung doreşte să construiască un viitor mai sustenabil, personalizat și conectat în care experiențele de tip smart home sunt perfect integrate. Am căutat să încorporăm această gândire în designul nostru pentru aceste noi Pop-up Stores și să oferim astfel fanilor Samsung o experiență de retail la superlativ”, explică Ciprian Văduva, Head of Retail, Cheil | Centrade.

„Cifrele vorbesc cel mai bine despre efortul din spatele acestor proiecte: au fost peste 50 de ore design, 700 de ore de construcție și fitting, și am folosit peste 300 de metri de cabluri electrice și peste 400 de kilograme de structură metalică”, completează Ionuț Nicolau, Retail Manager Cheil | Centrade. 

Lansările au oferit vizitatorilor experiențe personalizate, inclusiv un portret realizat în timp real de către un caricaturist cu ajutorul unui S-Pen Samsung pe un Galaxy Tab de ultimă generație, în Băneasa.

 

În Zagreb, principala atracție a fost reprezentatată de experiența magică Samsung Moon Garden - o grădină de noapte decorată cu flori sub cerul mistic care creează colțul foto perfect pentru a încerca tehnologia revoluționară a noii serii de smartphone-uri Galaxy S22.

Astfel, noile caracteristici ale funcției Nightography permit utilizatorilor să facă fotografii de noapte impecabile și să captureze videoclipuri de o calitate ireproșabilă chiar și în medii întunecate sau cu lumină scăzută, camera telefonului transformând astfel, practic, noaptea în zi.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. 

Cheil | Centrade este una dintre cele mai mari companii de comunicare integrată din România și servește drept hub regional pentru rețeaua coreeană Cheil în sud-estul Europei, coordonând strategia de comunicare și creație pentru Samsung. Din portofoliul Cheil | Centrade mai fac parte Carrefour România, First Bank, ENGIE Romania, NN România, Dr. Oetker, Mondelez, Raiffeisen Bank, Point Pickup, Asociația ANAIS și United Way. Din 2018, Cheil | Centrade București a lansat și divizia Digital Intelligence and Analytics (DIA), un centru unic de servicii de data intelligence care deservește mai multe piețe din Europa. Cheil | Centrade este cea mai premiată agenție la cea mai recentă ediție Webstock Awards și Cresta Awards, dar a obținut recent premii și la London International Awards, The Mixx Awards, Gaming Video Awards, Internetics, D&AD Awards și Effie Awards.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related