Publicis Romania ofera tuturor angajatilor clientilor sai suport emotional, concretizat prin acces gratuit la platforma de telemedicina ATLAS.app

Publicis Romania ofera tuturor angajatilor clientilor sai suport emotional, concretizat prin acces gratuit la platforma de telemedicina ATLAS.app

Publicis Romania anunta lansarea parteneriatului cu platforma de telemedicina ATLAS.app, prin care agentia ofera un program unic in piata, dedicat angajatilor clientilor sai. 

Prin acest parteneriat, Publicis Romania pune la dispozitia angajatilor sai, dar si angajatilor clientilor sai specialisti in sanatate psiho-emotionala, care vor acorda sesiuni de consiliere psihologica in mod gratuit, timp de o luna de zile.

“Intr-o perioada care continua sa puna presiune pe noi din toate punctele de vedere, prioritatea noastra sunt OAMENII. Ne gandim cu mare grija la starea de bine a colegilor nostri, dar si a clientilor nostri. In acest sens, parteneriatul cu ATLAS.app a venit la momentul potrivit, pentru ca tot ceea ce este mai important acum este sa fim bine. Si in interior, si in exterior”, Catalin Albu, Head of Client Business Management @ Publicis.

Programul se numeste Luna de Pace Interioara si se desfasoara in perioada 6 aprilie – 5 mai 2022.

“Traim vremuri tulburi, asta stim cu totii. Si mai stim ca cel mai bine este sa primim neprevazutul cu calm si echilibru. Luna de pace interioara este un proiect care ne bucura, ne onoreaza si ne suflecam manecile sa oferim din experienta noastra. E un perpetuum mobile care niciodata nu a dat gres: atat timp cat suntem bine putem face bine”, Mihai Bran, Psihiatru & Owner ATLAS.app.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related