Publicis, la drum cu ATLAS

Publicis, la drum cu ATLAS

Publicis România este agenția de comunicare a ATLAS, prima platformă digitală din România, care oferă soluții integrate de sănătate mentală și fizică. 

“Partea umană a practicii medicale și, mai mai mult de atât, faptul că această abordare aparține unui start-up românesc care ne-a ales ca parteneri de comunicare sunt motive de mare bucurie pentru noi. Se anunță un început de an frumos, unul care ne va oferi șansa unei noi campanii de suflet, pe care abia așteptăm să o lansăm.”, Adina Albu, Client lead @Publicis România. 

“Suntem entuziasmați să pornim la drum, în noul an, alături de Publicis. Aveam nevoie alături de noi nu doar de specialiști în comunicare, profesioniști cu background solid, ci și de oameni apropiați de oameni, pentru care cuvintele au esență.", Mihai Bran, Co-fondator & Co-owner ATLAS.

Platforma ATLAS.app reunește peste 1.000 de specialiști verificați și licențiați în psihoterapie, medicină, nutriție, coaching, parenting și consiliere financiară, oferind suport atât utilizatorilor individuali, cât și celor din mediul corporate.

Începând cu luna ianuarie 2022, Publicis România va oferi noului său client servicii integrate de comunicare. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related