Arta relațiilor: 11 abilități sociale de bază care te vor ajuta să obții tot ce-ți dorești - Dave Kerpen | Editura ACT și Politon, 2021

Arta relațiilor: 11 abilități sociale de bază care te vor ajuta să obții tot ce-ți dorești - Dave Kerpen | Editura ACT și Politon, 2021

Arta relațiilor: 11 abilități sociale de bază care te vor ajuta să obții tot ce-ți dorești / The Art of People: The 11 Simple People Skills That Will Get You Everything You Want de Dave Kerpen este cartea care îți dezvăluie modelul succesului absolut. Iar acesta se referă în primul rând la relații, pentru că autorul este de părere că, oamenii cu cele mai bune abilități sociale au cele mai mari șanse de succes în viață, fie că este vorba despre viața profesională sau cea privată. Prin urmare, „Arta relațiilor” te va familiariza cu cele 11 abilități sociale care îți pot schimba atât viața personală, cât și viața profesională. Poveștile unora dintre cei mai influenți și mai de succes oameni din lume vor susține punctele de vedere ale autorului și te vor face să citești această carte cu și mai mult interes. 

Ceea ce are în plus această carte față de alte cărți pe același subiect este partea practică, care te va ajuta să aplici cu ușurință în viața de zi cu zi lecțiile predate de autor referitoare la cum să comunici mai bine cu ceilalți pentru a obține ceea ce-ți dorești la locul de muncă și acasă. 

 

Dave Kerpen este cofondatorul și președintele Likeable Media - o companie premiată de social media și marketing – și fondatorul și CEO-ul Likeable Local – o platformă de software pentru afacerile de mici dimensiuni. Eforturile depuse de el și de soția lui, Carrie, cu scopul de a transforma rețelele de socializare în unele mai transparente, mai receptive, mai implicate și mai simpatice au fost remarcate de-a lungul timpului și apreciate pe măsură. Astfel, Likeable Media a figurat atât în 2011, cât și în 2012, în topul 500 întocmit de revista Inc. al companiilor private cu cea mai rapidă creștere din Statele Unite, cât și în topurile întocmite de revista Crain's în anii 2012 și 2013 al celor mai bune locuri în care să muncești în New York. 

În paralel cu activitatea de antreprenor, Dave Kerpen activează ca speaker motivațional, fiind frecvent invitat la evenimente din întreaga lume și colaborează cu publicații prestigioase precum: Mashable, Inc, Fast Company, The Huffington Post, Forbes și The Washington Post. În calitate de autor a publicat mai multe titluri de succes, printre care se numără și volumele: Likeable Social Media (Cheia succesului în rețelele de socializare), Likeable Business (Cheia succesului în afaceri) și Likeable Leadership (Leadership de succes).

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura ACT și Politon.

 

Info:

Titlul original: The Art of People: 11 Simple People Skills That Will Get You Everything You Want
Ediția 2021, paperback
Traducător: Alexandra Tabara
Dimensiuni: 130 x 200
352 pagini
ISBN: 978-606-913-803-8

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related