Mitzuu, singurul influencer din România nominalizat la ABOUT YOU Awards Europe

Mitzuu, singurul influencer din România nominalizat la ABOUT YOU Awards Europe

În data de 26 mai 2022 are loc la Milano decernarea premiilor ABOUT YOU Awards Europe. Mitzuu este singurul creator de conținut din România nominalizat la aceste premii. Acesta este cunoscut drept gamer și vlogger și a strâns pe canalele sale peste 1 milion de urmăritori. Mitzuu face parte din echipa Viral Nation România si cele mai vizualizate vloguri ale sale sunt cele în care face prank-uri și challenge-uri cu prietenii și apropiații lui.

Premiile About You sunt cea mai mare și mai relevantă ceremonie de premiere din Europa, onorând cei mai influenți creatori digitali ai anului la diferite categorii. Scopul este de a recunoaște personalitățile care au oferit impulsuri și inspirație relevante pentru societatea actuală.

Aceste premii sunt astfel un barometru al schimbărilor actuale în cultură și oferă, în același timp, o perspectivă revoluționară asupra viitorului.

Cu premiile din acest an, se deschide o nouă eră a premiilor About You: pentru prima dată, premiile vor avea loc la Milano și vor onora creatorii digitali din toată Europa. Spectacolul de premiere își propune să permită un amestec unic de cultură socială, fashion, pop și să dezlănțuie o experiență captivantă pentru toți oaspeții.

Premiile reflectă spiritul erei actuale. Anul acesta vor exista cinci categorii care încorporează în mod inerent toate platformele relevante. Cele 5 categorii sunt Style, Entertainment, Empowerment, Digital Creation, Live și Idol of the Year.

Mitzuu se regăsește la categoria Live și poate fi votat până pe 26 mai când va avea loc și decernarea premiilor, în urma însumării voturilor publicului și a notării juriului de specialitate. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related