badcat_ lanseaza NewLife, primul lant de drugstore-uri din Romania

Parte a unei companii Israeliene, New Life Drugstores a intrat pe piata din Romania prin magazinul deschis in Tomis Mall, la Constanta, in anul 2005. Inca de la inceput, badcat_ a colaborat cu departamentul de marketing al clientului in identificarea celei mai eficiente pozitionari si in structurarea marcii New Life. In urma acestei cooperari, New Life a fost lansata sub sloganul "Traieste altfel", care exprima noutatea stilului de viata propus de New Life, dar si "a different shopping experience". Conceptul "Un nou echilibru intre sanatate, frumusete si placere!" a fost folosit pentru a evidentia esenta New Life Drugstores, comunicandu-le ca ocazii de regasire a placerii cumparaturilor, dar si ca resurse de sanatate si echilibru interior.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

gifaz romania
acum 16 ani
TOTUL ESTE OK.DAR NU VAD O ADRESA DE MAIL SAU UN NR DE TELEFON LA CARE SA TRIMIT O OFERTA DE COLABORARE PUNCTELE DE LUCRU ALE CELOR DE LA NEW LIFE ARATA SUPER.DACA MA PUTETI AJUTA VA ROG TRIMITETI MAIL PE ADRESA [email protected] VA MULTUMESC.


Branded


Related